Månadens elev November 2017!

Vi säger stort grattis till Josefin Wall!

Josefin är mycket målmedveten i sin träning och noggrann med alla detaljer, linjer och utförande. Hon har utvecklats mycket fort på kort tid och tränar redan nu på nivå 6/7 trots att hon bara har tränat pole sedan hösten 2016.
Hennes favorittrick är seahorse ( bilden ), och hattricket är handstand bumslide. Hennes mål är att bli bättre på att dansa och hantera längre kombinationer samt att utveckla sin musikalitet.
Vi gillar verkligen att ha Josefin i studion och önskar henne lycka till med allt.

Prova på Pole innan jul!

Prova på Poledancing och Polefitness helt utan förkunskaper!

Det är hög efterfrågan på våra ”Prova på Pole” pass nu. Med anledning av det så lägger vi in hela TRE stycken prova på pass innan jul! Vi ser gärna att både tjejer och killar kommer och testar denna fantastiska sport.

Anmäl er via länken här till den dag och tid som passar er bäst. Endast 50kr.

Torsdag 7e dec 20:15
Lördag 9e dec 17:00
Tisdag 19e dec 18:00

Vi ses väl?

Black Friday på STHLMPOLE den 24/11!

Missa inte Black Friday på STHLMPOLE den 24/11 Kom förbi oss på Hagagatan 16 och betala din kurs (för vecka 5-12 2018) på plats mellan 12:00-19:00 och få hela 30 % rabatt på köpet!

OBS! Erbjudandet går ej att kombinera med andra rabatter! Vi har även 15% rabatt på våra kläder under dagen. Du kan inte ta del av erbjudandet genom att betala på distans utan du måste besöka oss under dessa sju timmar. Om du inte kan komma själv så kan du skicka en vän eller anhörig att betala för dig.

Vi ses väl? Billigare än såhär blir det inte!

Månadens elev i Oktober 2017!

Månadens elev i Oktober

Vi säger stort grattis till Magnus Palmstierna!
Magnus är ett essentiellt inslag i den STHLMPOLEska miljön. Han står ut helt från mängden med sin unika och underhållande stil. Magnus har tränat Pole i tre och ett halvt år och han tränar nu på högsta nivån. Hans favorittrick är Handsprings och alla typer av volter. Hans hat-trick är Superman. För närvarande är hans måltrick Flying K.
Magnus gjorde ett mycket starkt framträdande på årets klubbmästerskap. Han är otroligt modig och utmanar sig själv med mycket svåra tricks och kliver ut ur sin comfortzone utan att tveka. Detta gör att han utvecklas mycket snabbt.
Grattis Magnus! Fortsätt som du gör! Du är en sann inspiration!
Magnus

Halloween-OP på söndag 29/10 16:00!

Du kommer väl förbi och kör Halloween-OP med oss på söndag? Kom utklädd till ditt konstigaste, roligaste eller läskigaste och träna lite egen träning med sköna vänner. Vi bjuder på smått och gott tilltugg. Bäst kostym vinner ett presentkort på 250kr på STHLMPOLE och du behöver inte betala något för OP:n. Tid 16:00-18:00.

Varmt välkomna!

Prova på Pole på torsdag 26/10 19:05!

Missa inte detta. Nu på torsdag kan du prova på pole i en timme med oss för endast 50kr.

Tiden är 19:05 och du anmäler dig via länken här.

Skynda! Begränsat antal platser! Både tjejer och killar är välkomna och inga förkunskaper krävs.

Klubbmästerskapet 2017!

Igår kväll hade vi vårt älskade Klubbmästerskap på STHLMPOLE. Vi är så otroligt stolta och imponerade över våra fantastiska elever som tävlade igår och verkligen gav allt trots press och nervositet!
Vi är tacksamma att ni finns och ni var SÅ fina: Johanna Danielsson, Jessica Bernblad, Sara Westergren, Linnea Gustavsson, Leonilla Forsblom, Magnus Palmstierna och Sandra Mutzell.

Resultat:

Vinnare: Jessica Bernblad

2:a: Johanna Danielsson

3.a Sara Westergren

Publikens favorit: Johanna Danielsson

KM 2017 allaVinnarna KM 2017

Missa inte kursstarten nästa vecka!

Du glömmer väl inte att anmäla dig till kurserna nästa vecka? Klicka in på anmälan här och välj mellan massor av kurser. Vi drar igång vecka 43 och kör hela vägen fram till jul!

Välkomna!

Prova på Pole Söndag 8/10 16:00!

Då var det dags igen. Söndagen den 8/10 klockan 16:00-17:00 har du och dina vänner chans att prova på pole för endast 50kr. Inga som helst förkunskaper krävs.

Anmäl dig snarast via länken här!

Välkomna!

Startfältet i vårt klubbmästerskap den 22a oktober 19:00!

Vi säger stort lycka till till våra tävlande i årets klubbmästerskap söndagen den 22a oktober 19:00! 

Sara Westergren

Linnea Gustavsson

Sandra Mutzell

Johanna Danielsson

Anna Skoot

Leonilla Forsblom

Magnus Palmstierna

Du har väl inte glömt att boka biljett till KM?

Gör det via länken här!