Villkor

Anmälningsvillkor: Du måste vara över 18 år för att fylla i anmälan, är du under 18 år så fyller målsman i anmälan med sina uppgifter.

Betalningsvillkor: Kursavgiften/avgiften betalas i sin helhet i samband med din första lektion med kort/kontanter alternativt med Swish i förskott. För att erhålla din studentrabatt så måste du uppvisa giltig studentlegitimation vid första kurstillfället. Saknar du studentlegitimation eller har glömt det hemma så kan vi tyvärr inte ge dig rabatten på 10%.

Du får 10% rabatt om du köper två kurser och 15% rabatt om du köper tre kurser eller fler. Mängdrabatten på kurserna går ej att kombinera med studentrabatten.

Behöver du delbetala din kurs? Möjlighet finns att dela upp betalningen på två gånger, lektion ett och lektion fem. Dock tillkommer extra kostnader på 100kr för detta alternativ. Kontakta oss om du behöver delbetala.

Ångerrätt för fasta kurser: Du har rätt att ångra ditt köp om du gör det senast en vecka innan kursen börjar. Meddela oss via telefon eller mail att du har ångrat dig, så blir du inte betalningsskyldig.

Undantag: Avanmäler du dig senare än en vecka innan innan din kurs börjar så är du betalningsskyldig för hela kursen såvida du inte har läkarintyg eller intyg från Naprapaterna på Fysiokoncept som styrker förhinder av att påbörja kursen hos oss. 

Avbrott efter påbörjad kurs: Vid förhinder eller avbrott mitt under pågående termin måste du eller målsman meddela oss genast och påvisa läkarintyg som styrker avbrottet samt ert förhinder av fortsatt deltagande. Vi återbetalar i de fallen som läkarintyg finns, hälften av värdet av de lektioner du missat. OBS, intyg samt återbetalning sker endast från den vecka som sjukanmälan kommit in.

Viktigt: Du får ej ersättning för tidigare missade veckor om du inte har sjukanmält dig under just den perioden som du begär ersättning för och styrkt detta med intyg. Hör du av dig de sista lektionerna under en termin och säger att du har missat många klasser så kan vi inte göra något för dig. Det är ditt eget ansvar att se till att ta igen missade pass under den period som kursen pågår. Det är ej en giltig anledning att hoppa av kursen för att du tror att du har sackat efter för att du har missat några gånger på kursen och du får ej spara lektioner till nästa kursperiod på grund av detta. Det finns många pass att ta igen på, både på vanliga klasser och lärarledda OP-dagklasser. Lärarna på plats hjälper dig med det som du har missat.

Läkarintyg: Detta kan också fås på plats hos oss naprapaterna som samarbetar med STHLMPOLE. Boka tid på Fysiokoncept hos Naprapat Ida, Sofia, Sandra eller Anton. De finns på STHLMPOLE och i Björkhagen.  Ett naprapatbesök för elever på STHLMPOLE kostar 530kr. Då får ni ett expertutlåtande samt möjlighet till professionell bedömning av skadan. Utöver detta erbjuds också vidare behandling, rehabilitering och uppföljning.

Igentagning av missade pass: Blir du sjuk och missar ett pass så tar du igen det när det passar dig i en annan grupp någon annan dag. Igentagningen ansvarar eleven själv för och den ska ske inom de åtta veckorna som kursen pågår. Igentagningen sker i mån av plats vilket betyder att du själv får kolla med instruktör på plats i lokalen om det finns restplatser kvar precis innan träningen drar igång. Vi kan inte alltid svara i förväg på om det går att ta igen på en specifik tid. Du kan inte spara missade pass till nästa kursomgång.

STHLMPOLE förbehåller sig rätten att ta in vikarie vid sjukdom eller att innan kursstart byta instruktör. All träning sker på egen risk. Använd sunt förnuft och följ kursplanen och instruktörens råd för säker träning.