sthlmpole

  • Filippa Rosén Karla Andréasson Nickiliina Heikkilä Emelie Hargeström Leonilla Forsblom Viktoria Skott Sara Westergren Madeleine Nilsson Spänningen är olidlig! Den 15/12 smäller det! Har du inte köpt din biljett ännu? Då är det hög tid att köpa den via länken här. Begränsat antal platser.    

  • Erika har tränat pole i ca 4 år. Hon har nu gått Nivå 4 och hon gjorde nyligen en deal med sig själv att om hon klarade Shouldermount så skulle hon våga avancera till Nivå 5. Hon klarade det precis så ni kommer se henne på Nivå 5 hos oss innan jul. Hon hade förut

  • Lördag den 3/11 har vi Halloweenmys på STHLMPOLE 10:00-12:00. Kom och träna Open Pole och drick morgonkaffe med oss. Kom gärna utklädd. Bästa utklädnad vinner en fin GoodieBag. Så här såg tjejerna ut förra året. Varmt Välkomna!        

  • Nu på måndag den 22/10 drar vi igång sista kursomgången, åtta veckor till och med vecka 50! Det är en stressig period för många innan jul men det sämsta du kan göra är att dra ner på din egen träning. Dessutom händer massor av skoj på STHLMPOLE denna period som du inte vill missa. Vi

  • Missa inte vår workshop nästa lördag 20/10 i twerking, samba & streetstyle med Nikki. Tid 11:00-13:00 och pris är endast 200kr. Missa inte detta! Din rumpa kommer tacka dig resten av livet för passet. Anmäl dig här!      

Dela STHLMPOLE