Månadens elev på STHLMPOLE

Varje månad uppmärksammar vi en elev som vi tycker förtjänar lite extra beröm och uppmärksamhet. Här kan ni se de som blev utnämnda år 2017 och läsa motiveringen.

Januari 2017

Felicia S

Felicia är tjejen som gärna står längst bak i salen och ogärna vill synas. Hon vill inte heller vara med på bild inför denna utmärkelse.

Felicia har gått vår nybörjarkurs ”Rookie” 6 ggr nu, då hon inte känt sig redo att avancera från den trots våra rekommendationer att gå vidare.

Men så helt plötsligt en vintermorgon i januari så ramlade det in en anmälan från henne till fortsättningskursen- ”Star”. 
Vi satte kaffet i halsen och blev jätteglada att du vågar gå vidare nu Felicia. Du är redo! Och du är världens coolaste!

Stort grattis Felicia!

Februari 2017

Madeleine Nilsson

Denna månad bultar vårt hjärta lite extra för Madeleine Nilsson. Hon är en av våra absolut mest avancerade elever och hon utvecklas stadigt tekniskt hela tiden. Hon missar aldrig en kursstart på STHLMPOLE och hon är därmed också en av våra absolut främsta stamkunder.

Hon är en fantastisk förebild för ALLA. Vem vill inte vara som Madeleine när man fyller 50 år liksom? Hon sopar mattan med samtliga tonåringar på klubben!

Stort grattis Madeleine!

Madeleine Nilsson

Mars 2017

Johanna Danielsson

Johanna är alltid glad och sprider en massa härlig energi och kämpar hårt. Hennes inställning är att ingenting är omöjligt. Hon gör volter och tunga kombos även om hon är skiträdd. Hon hjälper gärna andra och ställer upp och passar när det behövs.

Även om hon kan ha en egen stång för att det finns stänger över så föredrar hon att dela stång med någon för att det är roligare att vara två och hjälpas åt.

Alla skulle ha en Johanna på sin studio!

(Johanna blev även publikens favorit i vårt klubbmästerskap 2017 samt kom tvåa i tävlingen)

Johanna Danielsson

April 2017

Emmie Trång

Månadens elev i april är Emmie Trång. Hon har tränat på STHLMPOLE sedan 2015 och medan ni andra ligger och drar er i sängen så är hon den som aldrig missar en tidig morgonträning vid halv sju.

Hon är väldigt relaxed i sin inställning till träningen och tar tricks-hetsen med ro. Hennes lugn smittar av sig. För närvarande går hon Guru och har precis börjat sätta sin handspring.

(Emmie Trång blev sedan rekryterad till personalstyrkan på STHLMPOLE)

Emmie Trång

Maj 2017

Therese Lindberg

Therese har tränat pole sedan hösten 2013. Hon hoppade då på en kurs på STHLMPOLE som redan hade börjat, och sedan dess har hon varit helt fast.

Therese tränar nu på vår högsta nivå och hon är mycket orädd och utvecklas snabbt. Hon är en otroligt populär träningskompis och är alltid på gott humör. Hon lyser upp studion och sprider glädje till alla samtidigt som hon är väldigt hjälpsam.

Hon vill gärna vara en inspiration för andra och tycker att pole är en livsstil, inte bara en träningsform. Hennes favorittrick är Jade och Pretzelspin.

(Therese blev senare rekryterad som instruktör på STHLMPOLE)

Therese Lindberg

Juni 2017

Annie Boman

Annie är en riktigt frisk fläkt på STHLMPOLE. Hon är vacker som en dag och har alltid ett leende på läpparna. Hon har tränat Poledancing i ett och ett halvt år och tränar nu på vår högsta nivå.
Hennes favorittrick för närvarande är Russian Layback ( på bilden). Annie drar med kompisar till studion på löpande band och har inspirerat många att börja träna pole, även ett helt handbollslag med killar lyckades hon locka till studion en gång.
Grattis Annie! Keep up the good work. Vi gillar dig!

(Annie blev senare rekryterad som instruktör på STHLMPOLE)

Annie Boman

Augusti 2017

Amalia Akritidou

Amalia har tränat pole sedan januari 2016. Hon har en personlighet som sprider värme och lugn omkring sig och hon kämpar målmedvetet. Hennes favorittrick är enhandssnurrar och hennes måltrick för närvarande är att klara shouldermount.

Hon är en av de få elever som orkar ta sig upp till morgonfysen 06:30 och hon ger alltid allt oavsett tid på dygnet.

Grattis Amalia! Du kommer att gå långt!

Amalia Akritidou

September 2017

Linnea Gustavsson

Linnea har tränat pole sen 2014, och hon fastnade för sporten då det var den första träningsform som hon kunde utföra trots alla skador hon drogs med. Poleträningen har gjort henne i stort sett skadefri.
Hennes favorittrick är Crossed Ankle Release och hon hatar alla snurrar. Hennes måltrick är Allegra. Hon går just nu nivå 6.

Stort grattis Linnea och lycka till!

Linnea Gustavsson

Oktober 2017

Magnus Palmstierna

Magnus är ett essentiellt inslag i den STHLMPOLEska miljön. Han står ut helt från mängden med sin unika och underhållande stil. Magnus har tränat Pole i 3.5 år och han tränar nu på högsta nivån. Hans favorittrick är Handsprings och alla typer av volter. Hans hat-trick är Superman. För närvarande är hans måltrick Flying K.

Magnus gjorde ett mycket starkt framträdande på årets klubbmästerskap. Han är otroligt modig och utmanar sig själv med mycket svåra tricks och kliver ut ur sin comfortzone utan att tveka. Detta gör att han utvecklas mycket snabbt.

Stort grattis bästa Magnus!

Magnus Palmstierna

November 2017

Josefin Wall

Josefin är mycket målmedveten i sin träning och noggrann med alla detaljer, linjer och utförande. Hon har utvecklats mycket fort på kort tid och tränar redan nu på nivå 6/7 trots att hon bara har tränat pole sedan hösten 2016.

Hennes favorittrick är seahorse ( bilden ), och hattricket är handstand bumslide. Hennes mål är att bli bättre på att dansa och hantera längre kombinationer samt att utveckla sin musikalitet.

Vi gillar verkligen att ha Josefin i studion och önskar henne stort lycka till med allt.

Stort grattis till dig Josefin!

Josefin Wall