Dags för fest?

Oavsett om du ska boka en möhippa, svensexa, kick off för jobbet, födelsedagsfest eller bar a en rolig kompisgrej så kommer ni få göra något riktigt roligt som stärker gemenskapen och lockar till skratt om ni bokar någon av våra aktiviteter. Vårt motto på STHLMPOLE är att ALLA ska ha kul och känna sig  bekväma när de kommer till oss oavsett hur man är som person. Vi håller undervisningen på en basic nivå så att alla kan klara av det oavsett träningsvana, ålder, och oavsett av vilken dans ni väljer. Vi anpassar också upplägget efter gruppen som vi har framför oss och det känner vi av på plats när vi ses. Är det ett gäng exhibitionister eller är de flesta blyga och obekväma? Eller har vi ett gäng crossfitmänniskor eller äventyrare på plats? Är det blandade typer i gruppen? Inga problem. Vi har erfarenhet av att arrangera detta sedan 2008 så vi känner av vad som funkar för just er grupp och ni kan känna er helt trygga med oss. Generellt lägger vi mest fokus på huvudpersonen om ni inte säger något annat, men alla (som vill) får fokus av instruktören. Är någon i gänget ändå osäker på om hen vill vara med? Inga problem. Det är bara att känna efter på plats, och sitta och titta istället om det känns bättre.  Det vanligaste som vi brukar få höra när en grupp lämnar oss är: ”Jag trodde inte att det skulle vara så här roligt”

Läs mer om vårt utbud här nedan och missa inte detta!

Poledancing

Under Poledancingen lär ni er lite basic snurrar och vi sätter ihop det till en rolig dans så att ni får flow på det hela. Man kan ha olika uttryck; sensuellt, sportigt, sexigt, geekigt. Allt funkar hos oss och ju fler personligheter desto mer skratt. Ni får testa att sitta och låsa benen runt stången och vissa tar ut svängarna mer och vill testa lite svårare tricks samt att hänga upp och ner. Vi tar det som det kommer. Ni kan vara upp till 25 personer på poledancingpasset.

Kom gärna med önskemål på låt/låtar som ni vill köra till, men annars har vi gjort blandade musiklistor från Spotify som vi kör till.

Vi kan också komma till er med ett fristående poledancingpodie och köra utomhus eller inne om takhöjden är mer än tre meter.

Twerking

Dags att skaka lite rumpa kanske? Twerkingen är en riktigt rolig aktivitet och kanske inget som man sysslar med dagligdags. Det som är praktiskt är att ni endast behöver era rumpor för att fixa detta och således så kan ni fortsätta att göra detta lite varstans under resten av dagen när ni lämnat oss. Vi lär er några basic tekniker för att få rätt gung på rumpan och sedan sätter vi ihop en liten enkel dans till er. Vi är både stående och nere på golvet så ta med benvärmare eller mjuka knäskydd om ni har.

Ni kan vara upp till 25 personer på twerkingpasset.

Kom gärna med önskemål på låt/låtar som ni vill köra till, men annars har vi gjort blandade musiklistor från Spotify som vi kör till.

Om du är gravid så rekommenderar vi INTE att du deltar i twerkingen då det är väldigt skakigt och slängigt för hela bäckenet.

Vi kan också komma till er och twerka antingen inomhus eller utomhus.

Chairdancing

Önskar du att du hade en helt annan typ av relation med din köksstol? Då har du kommit rätt! Vi lär dig att hantera stolen som en mästare på kort tid. Vi plockar fram era mest ”sassy” sidor och bränner av en rutin med er som ni sedan själva kan fortsätta öva på så fort ni kommer i kontakt med en stol igen. Detta är en omåttligt populär aktivitet och faktiskt enklare än de flesta tror.

Chairdancing passar grupper på upp till max 10 personer.

Kom gärna med önskemål på låt/låtar som ni vill köra till, men annars har vi gjort blandade musiklistor från Spotify som vi kör till.

Vi kan också komma till er och köra chairdancing utomhus eller inne.

Prislista

Standardbokning (1h och 20 min) 1900kr

Små grupper max 5 personer (sep-mars) 1500kr

Förlängd bokning (1h och 50 min) 2400kr

Vi kommer till er (1h ) 2000kr

Goodiebag till huvudpersonen med fina kläder: från 150kr

Massage till huvudpersonen 25 min (utförs av Leg Naprapat) 400kr

Vi erbjuder även massage om vi kommer till er då vi har bärbar bänk.

Dansen brukar generellt ta 45 min oavsett om ni bokar standard eller förlängd bokning. Övrig tid är tid för ombyte, mingel, dusch, fika mm.  Vi har endast en dusch så är ni många som behöver duscha så rekommenderar vi en förlängd bokning.