Möhippa- Poledancing, Chairdancing eller Twerking?

Poledancing

Bokar ni pole dancing hos STHLMPOLE kan ni vara ca 25 personer som kör samtidigt på våra 10 stänger. På poledancing passet lockar vi fram era sensuella sidor och lär er behärska polen som en mästare på kort tid.

Poledancing på möhippan är någonting alla kan vara med på. Prata med oss om ni är gravida eller osäkra på om ni klarar av att vara med. Vi gör det enkelt så att alla obereonde av dagsform och träningsvana ska kunna vara med och ha kul. Räkna med att ni ändå blir lite svettiga under passet. Vi värmer upp er och sätter sedan ihop en lätt koreografi under passet bestående av basic snurrar och roliga och sensuella kombinationer som sedan kan utföras på lyktstolpar och liknande under dagen. Ni får gärna filma under passet och kanske framförallt finaldansen för att föreviga det hela.

Vi fokuserar på en rolig upplevelse och inte ett jobbigt eller supersvettigt träningspass. Önskar ni något annat upplägg så prata med oss när ni bokar.

Under passet ska ni ha på er hotpants, linne eller t-shirt och  vara barfota. Om ni har känslig hud så rekommenderas leggings. Ni får bättre grepp och kontroll på snurrar med bar hud på benen, alltså hotpants.

Twerking

Det har blivit alltmer populärt och trendigt att testa på twerking på möhippan. Twerking är den ädla konsten att skaka rumpa helt enkelt. Det är en specifik teknik som krävs för att få till detta och sen kan man använda tekniken i alla möjliga olika roliga positioner. Visst kan det vara lite knepigt men efter en stund brukar poletten trilla ner. Vi lär ut twerkingtekniken i olika roliga positioner och väver också in lite koreografi med eller utan stång till undervisningen. Garanterat fnitterhöjande. Medtag benvärmare eller mjuka knäskydd för för vissa knästående tekniker. I övrigt fungerar det bra med både långbyxor eller hotpants. Vi rekommenderar EJ twerking för dig som är gravid.

Chairdancing

På Chairdancingen lockar vi fram era mest kvinnliga och sensuella sidor. Ni kan vara max 14 personer som kör samtidigt. Charidance gör sig allra bäst med långsamma, utsökta, kvinnliga och sensuella rörelser och är därför lätt för de flesta att lära sig och hänga med på.  Allt som behövs för att lyckas är dessutom bara en stol och lite självförtroende. Detta kan också vara roligt att boka om ni exempelvis har tänkt att göra ett spontant litet uppträdande på bröllopet eller om ni bara vill få en bättre relation med er köksstol hemma. Ni kommer att känna er snyggare och hetare än någonsin efter passet. Ha gärna långbyxor eller leggings på detta pass så att ni inte fastnar med huden på stolen.

Hembesök-vi kommer till er!

Är ni redan på perfekt location för möhippan och orkar inte förflytta er? Eller har vi fullbokat just den tid som ni vill komma till oss? Lugnt! Vi kommer till er. Vi kör runt Stockholm med närförorter och besöker er på avtalad tid. Vi kör gärna både inomhus och utomhus beroende av vädret. Vi har med oss musikanläggning och allt materiel.

Välj mellan Poledancing, Twerking eller Chairdancing. Enklast är twerking där vi endast behöver våra rumpor. För poledancing så monterar vi ett fristående podie där en person kan dansa i taget. OBS om det är inomhus krävs minst tre meter i takhöjd för montering av podiet. För Chairdancing kan ni vara upp till 10 personer som kör samtidigt.

Övrigt

I vår cafédel får ni gärna ställa upp bubbel eller annat för att skåla. Vi har kaffe, dricka från Nocco och Vitamin Well samt proteinbars och snacks till försäljning. Ni får fotografera fritt som ni vill under hela passet. Meddela oss om ni har någon speciell önskelåt som ni vill finaldansa till. Vi har superfina Poledancing och träningskläder till försäljning från RAD och BAD KITTY samt vår egen STHLMPOLE-kollektion.

Chairdancing

Utkörning/hembesök

Twerking

Poledancing

Prislista standardbokning

Standardbokning är på en timme och 20 min varav ca 45 min är dans. Detta är en rekommenderad och beprövad danstid så att ni inte blir för trötta och tappar fokus utan kan hålla energin uppe hela passet. Resten av tiden (ca 35 min) är till för ombyte före och efter passet och om några enstaka behöver duscha efter passet. Notera att vi endast har EN dusch och det är viktigt att vi håller tiden. Ni betalar på plats med kort eller kontanter eller i förskott med Swish.

Standardbokning: 1900kr

Standardbokning inklusive Goodiebag till bruden: 2300kr 

Standardbokning inklusive 25 min massage av bruden direkt efter dansen: 2300kr

Standardbokning inklusive Goodiebag plus 25 min massage av bruden: 2600kr 

För Goodiebagen behöver vi veta brudens klädstorlek (både över och underkropp) samt gärna om det är någon färg som hon absolut inte gillar. Innehållet i Goodiebagen varieras beroende av vilken kollektion vi har inne för närvarande. Notera att ni kan välja en Goodiebag för mindre eller mer än våra 400 rekommenderade kronor. Återkom med önskemål på pris på goodiebagen i sådana fall. Massagen utförs av Leg Naprapater eller av massageterapeuter.
För bokning, kontakta Sofia via mail (info@sthlmpole.se ) eller telefon (070-4030043).

Prislista förlängd bokning 30 min extra

Det går också att boka en förlängd tid på totalt en timme och 50 minuter om ni är många som ska duscha efteråt, då vi endast har en dusch. Danstiden är fortsatt rekommenderat till 45 min för gruppen så att passet endast blir roligt och inte för jobbigt.  Ni betalar på plats med kort eller kontanter eller i förskott med Swish.

Förlängd bokning: 2400kr

Förlängd bokning inklusive Goodiebag till bruden: 2800kr

Förlängd bokning inklusive 25 min massage av bruden direkt efter dansen: 2800kr

Förlängd bokning inklusive Goodiebag plus 25 min massage av bruden: 3100kr 

För Goodiebagen behöver vi veta brudens klädstorlek (både över och underkropp) samt gärna om det är någon färg som hon absolut inte gillar. Innehållet i Goodiebagen varieras beroende av vilken kollektion vi har inne för närvarande. Notera att ni kan välja en Goodiebag för mindre eller mer än våra 400 rekommenderade kronor. Återkom med önskemål på pris på goodiebagen i sådana fall. Massagen utförs av Leg Naprapater eller av massageterapeuter.
För bokning, kontakta Sofia via mail (info@sthlmpole.se ) eller telefon (070-4030043).

Prislista utkörning/hembesök till er

Chair och Twerk: 2200kr för ca en timme

Poledancing: 2600kr för ca en timme. (Ngt högre pris pga extra tid för montering och leverans av podie)

Betalning sker med kontanter på plats eller Swish. Kontakta oss på info@sthlmpole.se eller på telefon 070-4030043 för tillgänglighet.