Ny kursstart vecka 5 2014

Vi drar igång vårterminen med en stor nystart vecka 5 2014. Välj och vraka mellan massor av kurser och nyheter. Schema och anmälan ligger nu uppe på hemsidan och det är som vanligt först till kvarn på platserna som gäller.

Nyheter för vårterminen är att vi tar tillbaka det gamla favoritpasset Pole n Robics som fast kurs. Passet är känt som ett av våra absolut roligaste och svettigaste pass. Inga förkunskaper krävs, det är ett renodlat konditions och ”dansa loss” pass med basic rörelser och snurrar på stången som man lär sig direkt på plats. Missa inte detta. Läraren Anna Mejstedt som grundade Strip n Robics i norden är lärare på passet och många vallfärdar långväga bara för att få träna för henne.

Nyhet är också att vi lägger Fys passet och Stretch passet efter varandra, eftersom många vill ha kombinationen av dessa två pass. Väljer du endast att gå ett av passen så är kostnaden 1000kr per pass. Väljer du att anmäla dig till båda passen samtidigt så får du dem för 1600kr. Ett pangerbjudande helt enkelt. Börja med tuff styrketräning och avsluta med djup stretch. Dubbelpasset är 90 minuter och passen är 45 minuter var för sig.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + nitton =