Anmälningsvillkor
Alla är välkomna oavsett ålder eller kön!

Betalningsvillkor
Kursavgiften/avgiften betalas i sin helhet i samband med Swish. Alternativt så kan du betala din kurs på plats i studion senast på din första lektion. Om det är första gången du köper en kurs hos oss så vill vi att du förskottsbetalar din kurs med Swish. Swishar du vid bokningstillfället önskar vi att du meddelar oss detta på info@sthlmpole.se

Studentrabatt
För att erhålla din studentrabatt så måste du uppvisa giltig studentlegitimation. Saknar du studentlegitimation eller har glömt den hemma så kan vi tyvärr inte ge dig rabatten. Ange kod STUDENT i rabattkodsfältet vid bokningen.

Mängdrabatt
Du får 10% rabatt om du köper 2 kurser15% rabatt om du köper 3 kurser och 20% om du köper 4 kurser. Mängdrabatten på kurserna går ej att kombinera med studentrabatten eller med en vän då bokningen är personlig.

Unlimited paket: träna obegränsat på alla klasser och gratis OP 6000:-

Signa upp dig på 5 valfria klasser  och drop in på alla övriga i mån av plats, fri OP.

Rabatten dras av automatiskt i varukorgen.

Behöver du delbetala din kurs? Möjlighet finns att dela upp betalningen på två gånger, lektion ett och lektion fem.

Dock tillkommer extra kostnader på 50kr per delbetalning för detta alternativ. Kontakta oss om du behöver delbetala in kurs.

Ångerrätt för fasta kurser

Vi återlöser tyvärr inte bokade kurser men det går bra att byta till annan kurs under samma tidsperiod, vi har fri bytesrätt inom 14 dagar från orderdatum. Det går inte att byta kurs om du återkommer till oss efter det att kursen har påbörjats. Det betyder att du har en plats på kursen reserverad bara för dig och att vi inte kan betala tillbaka kursavgiften om du skulle få förhinder och inte kan gå på dina klasser .Vid ett eventuellt byte gäller värdet som kursen kostade vid köptillfället, skulle du vilja byta till en dyrare kurs går det bra att lägga pengar emellan. Genom att du godkänner våra köpevillkor avsäger du dig ångerrätten i enlighet med distans – och hemförsäljningslagen.

Avbrott efter påbörjad kurs

Vid förhinder eller avbrott mitt under pågående termin måste du  meddela oss genast och påvisa läkarintyg som styrker avbrottet samt ert förhinder av fortsatt deltagande. Sjukintyg måste vara från Sverige skrivet av en legitimerad läkare. Sjukintygen behöver intyga fysisk skada eller sjukdom som förhindrar fysisk aktivitet. Skulle du bli sjuk eller skadad under perioden som kursen är och därför missar många  klasser kan du med läkarintyg få förlängd möjlighet att ta igen missade klasser eller få tillbaka 50% av avgiften för de klasserna du missar. Maila ditt läkarintyg till oss på info@sthlmpole.se så hjälper vi dig! OBS, intyg samt återbetalning sker endast från den vecka som sjukanmälan kommit in.

Du får ej ersättning för tidigare missade veckor om du inte har sjukanmält dig under just den perioden som du begär ersättning för och styrkt detta med intyg. Hör du av dig de sista lektionerna under en termin och säger att du har missat många klasser så kan vi inte ersätta den perioden som ej blivit anmäld i tid.

Missade klasser

I och med anmälan utlovas deltagaren de träningspass som kursen avser. Skulle deltagaren av personliga skäl missa ett eller flera av sina pass erbjudes denne möjlighet att ta igen dessa, . Detta gäller i mån av plats. Ordinarie anmälda deltagare har företräde. Observera att kursen fortlöper och deltagaren är betalningsskyldig oavsett om den närvarar eller ej.

Övrigt
STHLMPOLE förbehåller sig rätten att ta in vikarie vid sjukdom eller att innan kursstart byta instruktör. All träning sker på egen risk. Använd sunt förnuft och följ kursplanen och instruktörens råd för säker träning.
Vid frågor kontakta Eveline Lindstedt på STHLMPOLE

Vid bokning ingår du avtal direkt med den som utför tjänsten. Personuppgifter I enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204) informeras om att de uppgifter som du lämnar vid bokning av behandling kommer att behandlas konfidentiellt för ändamålet så att din relation med oss ska fungera på ett tillfredsställande sätt beträffande tjänsten du bokar med oss. Enligt lagen har Du rätt att efter skriftlig ansökan en gång per år få besked om vilka uppgifter om Dig som finns registrerade. Du har också rätt att begära rättelse av sådana uppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter registreras skall du inte använda dig av vår tidsbokningstjänst. När Du i samband med bokning lämnar personuppgifter om dig själv, lämnar Du samtycke enligt Personuppgiftslagen