Anmälningsvillkor
Alla är välkomna oavsett ålder eller kön! Är du under 18 år behöver vi målsmans godkännande i form av mail eller telefonsamtal.

All träning sker på egen risk. Sthlmpole studio tar inget ansvar för personskador eller värdesaker.

Jobbar du som instruktör/crew på annan studio och vill utvecklas hos oss är du välkommen att ta privatlektioner, gå workshops eller instruktörs utbildning. Kontakta Eveline innan du bokar.

Fasta kurser betalas via Faktura – E-Faktura skickas till din angivna e-mailadress.
Kontrollera så du skriver in din e-postadress korrekt då du kommer få information, bokningsbekräftelse och faktura till den e-postadress du anger via Zettle/Paypal. En administrativ avgift om 10 kr kan tillkomma som du accepterar att betala om du köper mot fakturabetalning.
Är du inte svensk medborgare eller har svårt att betala via faktura har vi en kortläsare i studion så att du kan betala på plats vid din första lektion. Skriv med detta val i anteckningsrutan för att inte få en faktura skickad till dig.
Observera : Vid utebliven betalning får du ej medverka på kursen fram till dess att avgiften är betald. Du är betalningsskyldig oavsett om du närvarar eller ej. Utebliven betalning betyder inte att du är avanmäld från kursen.

Delbetalning
Behöver du delbetala din kurs? Möjlighet finns att dela upp betalningen på två gånger, lektion ett och lektion fem. Dock tillkommer extra kostnader på 50 kr per delbetalning för detta alternativ. Vid önskad delbetalning skriver du Delbetala i anteckningsrutan när du bokar kursen. Önskar du annat upplägg eller förlängd betalning ber vi dig kontakta Eveline på studio@sthlmpole.se

Prova på, workshops, drop in betalas på plats vid tillfället via swish eller kort, faktura ej möjligt

 

Studentrabatt
För att erhålla din studentrabatt så måste du uppvisa giltig studentlegitimation. Saknar du studentlegitimation eller har glömt den hemma så kan vi tyvärr inte ge dig rabatten. Ange kod STUDENT i rabattkodsfältet vid bokningen.

(kan ej kombineras med andra rabatter)

Mängdrabatt
10% rabatt om du köper 2 kurser

15% rabatt om du köper 3 kurser

20% om du köper 4 kurser.

Mängdrabatten på kurserna går ej att kombinera med studentrabatten eller med en vän då bokningen är personlig. Mängdrabatten gäller endast på hela kurser om 8 veckor.

Välkomstrabatt

Gäller endast en produkt vid ett tillfälle och kan inte kombineras med övriga rabatter. Välkomst rabatt gäller endast nya kunder som inte bokat kurs hos oss tidigare.

Kampanjer

Se kampanjens villkor för att erhålla rabatt. Uppfylles inte villkoren erhålls ingen rabatt och då återgår går det till ordinarie pris. Exempel :

20% rabatt på en extra kurs (gäller då på kurs 2, kurs 3, kurs 4 ect) kurs 1 blir då till ordinarie pris (om den inte tidigare är bokad med en annan rabatt vid ett annat tillfälle)

 

Unlimited paket: 

Signa upp dig på 5 valfria klasser  och drop in på alla övriga i mån av plats, fri OP 6500:- 

Ange kod UNLIMITED i rabattkodsfältet vid bokningen

Ångerrätt för fasta kurser 

Sthlmpole omfattas av undantaget i Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler distanshandelslagen. Det innebär att alla bokningar på våra kurser är bindande vilket innebär att du blir betalningsskyldig när du bokat en kurs hos oss. Boka inte om du inte är helt säker.

Det betyder att du har en plats på kursen reserverad bara för dig och att du blir betalningsskyldig oavsett om du närvarar eller ej.  Vi återlöser tyvärr inte bokade kurser men det går bra att byta till annan kurs under samma tidsperiod, vi har fri bytesrätt förutsatt att platser finns tillgängliga. Vid ett eventuellt byte gäller värdet som kursen kostade vid köptillfället, skulle du vilja byta till en dyrare kurs går det bra att lägga pengar emellan. Genom att du godkänner våra köpevillkor avsäger du dig ångerrätten i enlighet med distans – och hemförsäljningslagen.

Sjukdom /skada

Vid förhinder eller avbrott innan eller under pågående termin måste du  meddela oss genast och påvisa läkarintyg som styrker avbrottet samt ert förhinder av fortsatt deltagande. Sjukintyg måste vara från Sverige skrivet av en legitimerad läkare. Sjukintygen behöver intyga fysisk skada eller sjukdom som förhindrar fysisk aktivitet. Skulle du bli sjuk eller skadad under perioden som kursen är och därför missar många  klasser kan du med läkarintyg få förlängd möjlighet att ta igen missade klasser eller få tillbaka 50% av avgiften för de klasserna du missar. Maila ditt läkarintyg till oss på studio@sthlmpole.se så hjälper vi dig!

OBS, Frysning samt återbetalning sker endast från den vecka som sjukanmälan med intyg kommit in och det måste tydligt framgå att du är skadad/sjuk i mailet.

Du får ej ersättning för tidigare missade veckor om du inte tydligt har sjukanmält dig under just den perioden som du begär ersättning för och styrkt detta med intyg.

Missade klasser

I och med anmälan utlovas deltagaren de träningspass som kursen avser. Skulle deltagaren av personliga skäl missa ett eller flera av sina pass erbjudes denne möjlighet att ta igen dessa under den aktuella terminen denne är anmäld till . Detta gäller i mån av plats. Ordinarie anmälda deltagare har företräde och studion garanterar inte att man hinner eller får plats på de klasser man vill ta igen på. Observera att kursen fortlöper och deltagaren är betalningsskyldig oavsett om den närvarar eller ej. Deltagaren kan även överföra max tre klasser till nästkommande termin förutsatt att denne är anmäld till den aktuella terminen och har registrerat frånvaro i tid.

Gruppbokningar

Bokningen är bindande. Gruppbokningar kan avbokas senast 3 veckor innan bokat datum till en avgift på 250kr. Vid akut förhinder eller akut sjukdom kan ni flytta er bokning till ett annat tillfälle för 500 kr, ombokning av tid eller datum beviljas upp till  24 h innan bokad tid, då måste ny tid vara avtalad och ombokingsavgiften vara inbetald. Vi tar endast emot ombokningar skriftligen via mail. 

Vid frånvaro eller avbokning senare än 3 veckor före bokat datum debiterar vi hela beloppet för passet. Sker bokningen mindre än 2 veckor innan önskat datum, har du 24 timmars fri avbokning, annars gäller ovanstående regler. Sker bokningen mindre än 3 dagar före önskat datum har du ingen fri avbokningsrätt.

Uppskatta gärna antalet deltagare vid bokningen. Det går bra att ändra antalet fram till 14 dagar före bokningen, därefter går det bra att lägga till – men inte ta bort deltagare ända fram till bokningstiden.

 Privatlektioner, workshops eller prova på 

Workshop och privatlektion: Bokningen är bindande och deltagaren är betalningsskyldig oavsett om den närvarar eller ej.

Prova på-pass kan avbokas upp till 3 dagar innan tillfället. Ombokning beviljas senast kl 12.00 dagen innan passet som är bokat. Vid frånvaro utan avbokning faktureras deltagaren fullt (administrativa avgifter kan tillkomma, fakturaavgift 10kr)

Policy för sen närvaro 

Är du inte på plats vid upprop när klassen startar kan din plats övergå till en annan elev vid det tillfället.  Vid försening mer än 10 minuter får du inte delta på passet p.g.a skaderisken då du inte deltagit under hela uppvärmningen.

Integritet – filmning och fotografering

Filmning och fotografering under klasser får endast ske med godkännande av studions personal och av övriga medverkande på fotot/filmen. Allt kursmaterial är skyddat enligt lagen om upphovsrätt och dokumentering av klassupplägg och teknikgenomgångar kan i viss mån få göras för eget bruk, men dokumentering får inte spridas till eller användas av tredje part utan Sthlmpoles tillåtelse.

Övrigt
STHLMPOLE förbehåller sig rätten att ta in vikarie vid sjukdom eller att innan kursstart byta instruktör. All träning sker på egen risk. Använd sunt förnuft och följ kursplanen och instruktörens råd för säker träning.
Vid frågor kontakta Eveline Lindstedt på STHLMPOLE på studio@sthlmpole.se

Vid bokning ingår du avtal direkt med den som utför tjänsten. Personuppgifter I enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204) informeras om att de uppgifter som du lämnar vid bokning av behandling kommer att behandlas konfidentiellt för ändamålet så att din relation med oss ska fungera på ett tillfredsställande sätt beträffande tjänsten du bokar med oss. Enligt lagen har Du rätt att efter skriftlig ansökan en gång per år få besked om vilka uppgifter om Dig som finns registrerade. Du har också rätt att begära rättelse av sådana uppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter registreras skall du inte använda dig av vår tidsbokningstjänst. När Du i samband med bokning lämnar personuppgifter om dig själv, lämnar Du samtycke enligt Personuppgiftslagen