Anmälningsvillkor
Alla är välkomna oavsett ålder eller kön!

All träning sker på egen risk. Sthlmpole studio tar inget ansvar för personskador eller värdesaker.

Jobbar du som instruktör på annan studio och vill utvecklas hos oss är du välkommen att ta privatlektioner, gå workshops eller instruktörsutbildning.

Betalningsvillkor

Swish eller faktura

Kursavgiften betalas via Swish eller iZettle faktura.
Vid bokningstillfället var vänlig skriv med önskat betalsätt ”faktura” eller ”swish”  i anteckningsrutan  under raden Mer information.

Betalning via Swish sker vid terminens första tillfälle.

Betalning via Faktura – E-Faktura skickas till din angivna e-mailadress. Ha extra uppsikt på att fakturan kan hamna i skräpposten.

Har du valt faktura som betalningsalternativ kan du inte ändra betalsätt i efterhand, för detta alternativ måste du vara myndig. 

Är du inte svensk medborgare och har svårt att betala via dessa alternativ har vi en kortläsare i studion så att du kan betala på plats vid din första lektion.

Har du valt swish och inte dyker upp vid första tillfället debiteras du med en faktura.

Vid utebliven betalning kan du ej medverka på kursen.

Delbetalning

Behöver du delbetala din kurs?  Möjlighet finns att dela upp betalningen på två gånger, lektion ett och lektion fem. Dock tillkommer extra kostnader på 50 kr per delbetalning för detta alternativ och sker via faktura. Vid önskad delbetalning skriver du Delbetala i anteckningsrutan när du bokar kursen.  Önskar du annat upplägg eller förlängd betalning ber vi dig kontakta Eveline på info@sthlmpole.se

Studentrabatt
För att erhålla din studentrabatt så måste du uppvisa giltig studentlegitimation. Saknar du studentlegitimation eller har glömt den hemma så kan vi tyvärr inte ge dig rabatten. Ange kod STUDENT i rabattkodsfältet vid bokningen.

(kan ej kombineras med andra rabatter)

Mängdrabatt
10% rabatt om du köper 2 kurser

15% rabatt om du köper 3 kurser

20% om du köper 4 kurser.

Mängdrabatten på kurserna går ej att kombinera med studentrabatten eller med en vän då bokningen är personlig.

Unlimited paket: 

Signa upp dig på 5 valfria klasser  och drop in på alla övriga i mån av plats, fri OP 6000:- 

Rabatten dras av automatiskt i varukorgen.

Ångerrätt för fasta kurser

Alla bokningar på våra kurser är bindande vilket innebär att du blir betalningsskyldig när du bokat en kurs hos oss. Boka inte om du inte är helt säker.

Det betyder att du har en plats på kursen reserverad bara för dig och att vi inte kan betala tillbaka kursavgiften om du skulle få förhinder och inte kan gå på dina klasser.
Vi återlöser tyvärr inte bokade kurser men det går bra att byta till annan kurs under samma tidsperiod, vi har fri bytesrätt inom 14 dagar från orderdatum, vid ett eventuellt byte gäller värdet som kursen kostade vid köptillfället, skulle du vilja byta till en dyrare kurs går det bra att lägga pengar emellan. Genom att du godkänner våra köpevillkor avsäger du dig ångerrätten i enlighet med distans – och hemförsäljningslagen.

Avbrott efter påbörjad kurs

Vid förhinder eller avbrott mitt under pågående termin måste du  meddela oss genast och påvisa läkarintyg som styrker avbrottet samt ert förhinder av fortsatt deltagande. Sjukintyg måste vara från Sverige skrivet av en legitimerad läkare. Sjukintygen behöver intyga fysisk skada eller sjukdom som förhindrar fysisk aktivitet. Skulle du bli sjuk eller skadad under perioden som kursen är och därför missar många  klasser kan du med läkarintyg få förlängd möjlighet att ta igen missade klasser eller få tillbaka 50% av avgiften för de klasserna du missar. Maila ditt läkarintyg till oss på info@sthlmpole.se så hjälper vi dig!

OBS, Frysning samt återbetalning sker endast från den vecka som sjukanmälan med intyg kommit in och det måste tydligt framgå att du är skadad/sjuk i mailet.

Du får ej ersättning för tidigare missade veckor om du inte tydligt har sjukanmält dig under just den perioden som du begär ersättning för och styrkt detta med intyg. Hör du av dig de sista lektionerna under en termin och säger att du har missat många klasser så kan vi inte ersätta den perioden som ej blivit anmäld i tid.

Missade klasser

I och med anmälan utlovas deltagaren de träningspass som kursen avser. Skulle deltagaren av personliga skäl missa ett eller flera av sina pass erbjudes denne möjlighet att ta igen dessa under den aktuella terminen denne är anmäld till . Detta gäller i mån av plats. Ordinarie anmälda deltagare har företräde och studion garanterar inte att man hinner eller får plats på de klasser man vill ta igen på. Observera att kursen fortlöper och deltagaren är betalningsskyldig oavsett om den närvarar eller ej. Deltagaren kan även överföra max tre klasser till nästkommande termin förutsatt att denne är anmäld till den aktuella terminen.

Gruppbokningar, privatlektioner, workshops eller prova på 

För gruppbokningar, privatlektioner, workshops eller prova på pass : Bokningen är bindande och deltagaren är betalningsskyldig oavsett om den närvarar eller ej

Prova på-pass kan avbokas upp till 3 dagar innan passet. Ombokning sker senast kl 12.00 dagen innan passet. Bokningen är bindande och deltagaren är betalningsskyldig oavsett om den närvarar eller ej. Vid frånvaro utan avbokning faktureras deltagaren 150 kr i efterhand.

Policy för sen närvaro 

Är du inte på plats vid upprop när klassen startar kan din plats övergå till en annan elev vid det tillfället.  Vid försening mer än 10 minuter får du inte delta på passet p.g.a skaderisken då du inte deltagit under hela uppvärmningen.

Övrigt
STHLMPOLE förbehåller sig rätten att ta in vikarie vid sjukdom eller att innan kursstart byta instruktör. All träning sker på egen risk. Använd sunt förnuft och följ kursplanen och instruktörens råd för säker träning.
Vid frågor kontakta Eveline Lindstedt på STHLMPOLE

Vid bokning ingår du avtal direkt med den som utför tjänsten. Personuppgifter I enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204) informeras om att de uppgifter som du lämnar vid bokning av behandling kommer att behandlas konfidentiellt för ändamålet så att din relation med oss ska fungera på ett tillfredsställande sätt beträffande tjänsten du bokar med oss. Enligt lagen har Du rätt att efter skriftlig ansökan en gång per år få besked om vilka uppgifter om Dig som finns registrerade. Du har också rätt att begära rättelse av sådana uppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter registreras skall du inte använda dig av vår tidsbokningstjänst. När Du i samband med bokning lämnar personuppgifter om dig själv, lämnar Du samtycke enligt Personuppgiftslagen