Vad gör jag om jag är borta? – Anmäla frånvaro

Är du sjuk eller behöver vara borta och vill ta igen passet senare behöver du anmäla frånvaro. För klasser mellan 16:00-20:10 behöver anmälan komma in senast kl 12:00 samma dag som din klass är så att andra har möjlighet att reservera den platsen. För klasser mellan 10:00-16:00 behöver anmälan komma in senast kl 08:00 samma dag som din klass är så att andra har möjlighet att reservera den platsen.  Anmäler du frånvaro senare går din klass förbrukad och du har ej rätt att ta igen detta tillfälle. (Det går givetvis bra att anmäla frånvaro långt i förväg, ju tidigare desto bättre). Notera att det är amerikansk standard MM-DD-YYYY (ex. 08-25-2022). Arket hittar du på hemsidan under fliken ”ta igen missade pass” eller direktlänken här:  

Tips! Ladda ned Google Kalkylark för att skriva i dokumentet (vissa webbläsare gör tyvärr dokumentet skrivskyddat och med denna app fungerar det alltid)

Behöver du ta igen ett missat pass eller vill köra ett drop in pass? Reservera plats

Då kan du enkelt boka in dig på ett pass som finns tillgängligt genom att skriva ditt namn på önskad klass . På så sätt slipper man åka in i onödan, hur smidigt är inte det? Du behöver inte ta igen ditt missade pass på motsvarande klass om du inte vill, utan du har möjlighet att välja annat om du är nyfiken att testa på. När du dyker upp på ditt reserverade pass för att ta igen så talar du om för instruktör/workstudy vilken klass du normalt sätt går på så att vi kan bocka av din närvaro och visar sen upp din avanmälan samt reservation du gjort i dokumenten.

Tips! Ladda ned Google Kalkylark för att skriva i dokumentet (vissa webbläsare gör tyvärr dokumentet skrivskyddat och med denna app fungerar det alltid) Arket hittar du på hemsidan under fliken ”ta igen missade pass” eller direktlänken här: 

Observera att platserna studion erbjuder kan komma att ändras om elever bokar in sig. Det brukar vara mycket förändringar under veckan kursen startar då en del bokar in sig i sista sekund. Dubbelkolla därför alltid att passet du bokat in dig på fortfarande finns tillgängligt på morgonen innan du du åker. Är din namnreservation struken innebär det att platsen du reserverat bokats upp av elev som går  hela kursen. Vi försöker givetvis maila och tala om när vi ser förändringar så att du slipper åka in i onödan.