Behöver jag anmäla att jag inte kan komma på min klass?

Då många klasser är fullbokade och möjligheten att ta igen missade pass blivit lite knepigare så har vi kommit fram till ett smidigt frånvaro och bokningssystem för missade pass. För att få ta igen ett missat pass behöver du anmäla frånvaro senast kl 12:00 samma dag som din klass är så att andra har möjlighet att reservera den platsen. Anmäler du frånvaro senare går din klass förbrukad och du har ej rätt att ta igen detta tillfälle.

Är du anmäld till nästkommande termin har du möjlighet att överföra max 3 pass till den kommande perioden (förutsatt att du anmält frånvaro) men försök gärna i den mån du kan att ta igen under pågående termin så du hinner med att ta igen alla pass du missar.

Anmäla frånvaro 

Tips! Ladda ned Google Kalkylark för att skriva i dokumentet (vissa webbläsare gör tyvärr dokumentet skrivskyddat och med denna app fungerar det alltid) 

Är du sjuk eller behöver vara borta så anmäler du frånvaro senast kl 12 samma dag som klassen är i detta formulär (Det går bra att anmäla frånvaro långt i förväg, ju tidigare desto bättre) https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEngiVWpWO-EC1Df_x0rYcDmoumYaZUcDJPqjCvz9P0Bjltw/viewform

Reservera plats för att ta igen 

Tips! Ladda ned Google Kalkylark för att skriva i dokumentet (vissa webbläsare gör tyvärr dokumentet skrivskyddat och med denna app fungerar det alltid) 

Behöver du ta igen ett missat pass? Då kan du enkelt boka in dig på ett pass som finns tillgängligt genom att skriva ditt namn på önskad klass . På så sätt slipper man åka in i onödan. Hur smidigt är inte det? Du behöver inte ta igen ditt missade pass på motsvarande klass om du inte vill, utan du har möjlighet att välja annat om du är nyfiken att testa på t.ex. twerking, flexibility eller classique.
När du tar igen ditt missade pass dyker du upp på ditt reserverade pass och talar om för instruktören vilken klass du normalt sätt går på så att hon kan bocka av din närvaro och visar upp din avanmälan samt reservation du gjort i dokumenten.

I detta dokument kan du gå in för att se vilka pass som finns lediga att ta igen på, reservera genom att skriva in ditt namn på önskad klass.
https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1WOh8k01PihEN-p7AaCih3z_NVcYP9giy93hp5sRllj8/htmlview