• Twerk

  200.00 kr2,500.00 kr

  Twerk

  200.00 kr2,500.00 kr

  Om ni letar efter en fysisk och rolig aktivitet så har ni kommit rätt! Oavsett form och storlek, embrace what yor mama gave ya! Det är en hel del teknik i twerking och några av dessa tekniker kommer ni få lära er som vi sen sätter ihop till en het koreografi. POP. THAT.BOOTY! Passet garanterar många skratt är fantastiskt för att få alla att känna sig läckra. Ni kan vara upp till 25 personer på ett twerkingpass. Om du är gravid så rekommenderar vi INTE att du deltar i twerkingen då det är väldigt skakigt och slängigt för hela bäckenet.

  Klädsel: det ni känner er bekväma i. Föredra är korta shorts som sitter lite lösare är att då det blir lättare att twerka, eller lösa, tunnare byxor (gärna med mönster på för mer effekt) Åtsittande tights är inte att rekommendera – bromsar gunget Inga skor behövs

  För att boka –

  1. Välj storlek på grupp – Liten, mellan eller stor
  2. Välj de tillval som önskas – Extra deltagare eller förlängd tid
  3. Gå till kundvagnen för att se summeringen och fortsätt vidare till kassan
  4. Fyll i dina uppgifter
  5. Fyll i önskad dag och tid för din bokning under – Ytterligare information – Beställningsanteckningar
  6. Läs och godkänn villkor och lägg din beställning.
  7. Inom kort kommer du att motta din bokningsbekräftelse via mail.
  Quick View
 • Chair dance

  200.00 kr2,500.00 kr

  Chair dance

  200.00 kr2,500.00 kr

  Detta pass gör att du aldrig kommer att se din köksstol med samma ögon igen!

  Under passets gång kommer vi jobba på en koreografi där det bjuds på mycket attityd och känsla. Här plockar vi fram våra mest sensuella sidor, tänk dig 50 shades of grey-but gone dirty. Detta är en omåttligt populär och stämingshöjande aktivitet och faktiskt enklare än de flesta tror. Chair dancing passar grupper med max 12 personer.

  Klädsel: det som känns bekvämt att dansa i, rekommenderat att ha långa byxor/tights för att enklare glida över stolen. Strumpor kan vara bra att ha för att minska friktion under foten.

   

   

  För att boka –

  1. Välj storlek på grupp – Liten, mellan eller stor
  2. Välj de tillval som önskas – Extra deltagare eller förlängd tid
  3. Gå till kundvagnen för att se summeringen och fortsätt vidare till kassan
  4. Fyll i dina uppgifter
  5. Fyll i önskad dag och tid för din bokning under – Ytterligare information – Beställningsanteckningar
  6. Läs och godkänn villkor och lägg din beställning.
  7. Inom kort kommer du att motta din bokningsbekräftelse via mail.
  Quick View
 • Poledance

  200.00 kr2,500.00 kr

  Poledance

  200.00 kr2,500.00 kr

  En sann klassiker och ett omåttligt populärt val! Här bjuds det på tricks, snurrar och floorwork som vi bygger ihop till en liten koreografislinga med en sensuell och rivig touch. Vi rundar passet med att huvudpersonen bjuder på en show och visar upp sina nya skills eller kör igenom koreon tillsammans som grupp. Vi håller undervisningen på en grundnivå så att alla kan klara av det även om man känner att man har två vänsterfötter. Vill ni inte ha en sensuell koreo? We got you, vi anpassar alltid passen till just er och era önskemål

  Quick View
 • Intermediate +

  1,800.00 kr

  Intermediate +

  1,800.00 kr

  8 veckors kurs, mellan vecka 2-9 2024

  70 min lång klass

  (int/pre adv – lvl 4-6)

  Lär dig hur du länkar samman vackra shapes högre upp på stången med unika  övergångar som kommer att utmana dig på ett bra sätt! Här bjuds det på kombinationer med roliga trick,  flow och handstands.  Utöver det  jobbar vi mycket med teknik för handsprings, shouldermounts och utmanande grepp som innebär färre och/eller mindre kontaktpunkter. Kombinationerna och momenten går att utveckla för den som vill ha mer eller bryta ned för den som vill ha mindre, alla jobbar i sin takt efter sin förmåga.  Eveline kommer demonstrera momenten och alternativen så får du som elev själv välja vilket som passar dig bäst. Vi kommer att jobba både på statisk och roterande stång (valfritt att köra på roterande stång om man lätt blir yrslig)

  Vi utför styrkeövningar både med och utan stång.

   

  Varje klass börjar med en ordentlig uppvärmning och följt av några strykeövningar för att sedan köra en mix av trick, kombinationer och koreografi.

  Har du ett trick du önskar att bli bättre på? We got you, kom gärna med önskemål på vad du vill jobba med så ser vi till att lägga fokus på det.

   

  Du bör vara trygg i : Invert, Outside Leg Hang, Inside Leg Hang, Butterfly, Jasmine

  Trick vi kommer att jobba på under kursen : Handsprings , shoulder mounts,  brass monkey ( dessa behöver alltså inte sitta idag, eller ens vara testade för att gå denna kurs)

  En blandad  nivåklass där vi jobbar med olika moment och kombinationer som kan anpassas och utvecklas efter din nivå (passar nivå 4-6)

   

  På våra fasta kurser erbjuder vi även stundentrabatter (rabattkod: STUNDENT) , delbetalningsmöjligheter och mängdrabatter! Kampanjer och övriga rabatter går ej att kombinera med studentrabatter.

  Glöm inte bort att ange önskat betalsätt i  rutan : Mer information /Anteckningar (valfritt) innan du slutför din bokning. 

  Quick View
 • Giftcard – Presentkort

  200.00 kr2,000.00 kr

  Giftcard – Presentkort

  200.00 kr2,000.00 kr

  Looking for the perfect gift for that special someone ? Look no further than our Giftcard!

  It holds endless possibilities – With this magic card , the lucky recipient can indulge in a variety of classes, privates, space rentals, workshops or some fancy apparel.  Whether they’re into pole dance, aerial hoop, twerking or getting bendy with flexibility training, our gift cards have got them covered.

  Think about it – with one simple card, you’re giving the gift of strength, confidence and a whole lot of fun. It’s like giving a Superhero cape to your loved one (minus the spandex)

   

  Now you can buy a gift card for a course with us! A gift card is a much appreciated gift, Christmas present or birthday present. The gift card is valid for one year from the date of purchase.

  How to buy a gift card via our website:

  • Choose the variant you want.
  • Complete your purchase, then reply to your confirmation email where we’ll ask how you’d like it shipped and if there’s anything special in the text.

  Ts & Cs: No refunds or exchanges are available on Gift Cards, but we’re always around for any assistance. Gift cards aren’t redeemable for cash and the total value may be used up in more than one transaction.

   

  Quick View
 • Acro pole – intermediate

  1,800.00 kr

  Acro pole – intermediate

  1,800.00 kr

  8 veckors kurs, mellan vecka 2-9 2024

  Gillar du adrenalinkickar, häftiga volter och drops? Då är detta något för dig!  Släpp lös våghalsen i dig och lär dig en hel rad olika flips kombinationer!

  På den här härliga kursen kommer Niil att lära ut sina ess i han har i rockärmen, det bjuds på en mängd olika volter. drops och coola tricks som kommer få folk att tappa hakan!

  Från grundläggande till mer avancerade moment, vi börjar smått och slutar stort!

  Vi går igenom alla trick steg för steg så att alla kan öva på moment på sin egen nivå och ta det i sin egen takt, upplägget anpassas efter gruppens nivå och önskemål.

   

  Trick som är bra att kunna inför denna kurs är: Invert (från golv), jasmine, leg hangs (framförallt outside) och bekant med shoulder mount position (full shoulder mount är inte ett krav)

   

  Rabatter Vi har nu två studios i Vasastan med gångavstånd mellan varandra, den ena studion ligger på Hagagatan 16 och den andra på Norrtullsgatan 36, det går bra att boka kurser på båda och mixa för att erhålla mängdrabatten.  Den dras av automatisk i kassan.

  8 veckors kurser: 10% vid köp av 2 kurser , 15% vid köp av 3 kurser, 20% vid köp av 3 kurser.

  Kampanjer och övriga rabatter går ej att kombinera med studentrabatter.

  Quick View
 • Classique flow

  1,800.00 kr

  Classique flow

  1,800.00 kr

  8 veckors kurs, mellan vecka 2-9 2024

  Klassen är  70 minuter lång.

  • Stil: På denna kurs dansar vi efter stilen ”Flow”som karaktäriseras av mjuka böljande rörelser som sömlöst flyter in i varandra och skapar ett hypnotiskt flow. Stilen är influerad av andra dansstilar och sporter så som balett, orientalisk dans och gymnastik. Vi kommer även blanda in lite dynamikförändringar med skarpa och explosiva rörelser med mycket attityd för wow faktor av rang och jobbar med att hitta våra uttryck i dansen.
  • Vi kommer gå igenom: flowiga kombinationer, effektfulla tricks och snurrar runt basen, hur vi tar oss från golv till stång och vise versa, hur vi på ett sensuellt vis kan röra oss upp för stången samt titta närmare på några kortare kombos och tricks uppe på stången.
  • Krav: du har slutfört grundkurs i stilen classuqiue (russian classique beginner eller classique beginner) och har klackvana, vara bekväm med shoulder rolls

  Under den här kursen kommer vi fokusera på effektfulla trick och övergångar med mycket attityd och känsla som är typiska för classique stilen som bakas ihop i en glödhet choreo där du uppmuntras att utforska trick och tempoförändringar samtidigt som du upptäcker din mest sexiga, kraftfulla sida. Den här kursen ger dig inte bara det bästa träningspasset för hela kroppen, utan det får dig också att känna dig som en absolut drottning! Boot up, nu kör vi!

  Tidigare erfarenhet av pole dance är att föredra innan du går med i klassen då denna klass inte är för nybörjare L1. Om du är ny inom poledance och vill testa på classique stilen rekommenderar vi dig att börja med Classique beginner eller Russian classique beginner för att få grunder i denna stil.

  Passar från level 3 och uppåt eller för dig ssm har tidigare erferenhet av classique stilen. Koreofibaserad.

   

   

  Rabatter Vi har nu två studios i Vasastan med gångavstånd mellan varandra, den ena studion ligger på Hagagatan 16 och den andra på Norrtullsgatan 36, det går bra att boka kurser på båda och mixa för att erhålla mängdrabatten.  Den dras av automatisk i kassan.

  8 veckors kurser: 10% vid köp av 2 kurser , 15% vid köp av 3 kurser, 20% vid köp av 4 kurser.

  Quick View
 • Drop in kort

  1,400.00 kr

  Drop in kort

  1,400.00 kr

  Drop in kort – 5 tillfällen

  Går att använda på alla våra kurser för drop in pass.

  Det fysiska kortet hämtas i receptionen i studion (under v 30-33 har vi endast Hagagatan 16 öppen)

  I lager

  Quick View
 • Invert ready

  1,250.00 kr Rea!

  Invert ready

  1,250.00 kr

  8 veckors kurs, mellan vecka 34-41

  Klassen är  70 minuter lång

  Om du kan relatera till något om följande är det här en klass för dig:

  • Kämpar med att komma upp i inverts och känner ”jag har provat allt, jag får inte till det”
  • Vill utforska nya sätt att jobba med inverts.

  Vi har alla stått där och häpnats över hur någons inverts kan se så lätta och mjuka ut. Vad är grejen? Är det bara stryka? Nej, det är väldigt mycket teknik. 

  Inverts kan vara mer än att bara lyfta höfterna/benen och tippa bak in i en Chopper, Crucifix eller Leg hook.

  Det här är en klass för ALLA nivåer! Oavsett om du är helt ny på pole, kämpar med inverts eller vill finslipa på detaljerna så är det här en kurs för dig. Du kommer garanterat utföra dem med mer flow, självsäkerhet, och med säkrare, starkare teknik i slutet av kursen och ha många verktyg  med dig för resten av ditt pole liv. Här har vi samlat alla våra hemligheter för att få till en invert med säkerhet och kontroll. Easy peasy <3 

  Vi kommer att jobba med grundläggande rörelser och utforska olika alternativ för att komma in i, och ut ur : 

  Inverts

  Outside leg hooks 

  Inside leg hooks

  [Eng]

  Inverts can be more than just lifting your hips/legs and tipping back into a Chopper, Crucifix or a Leg hook.

  This is a class for ALL levels, whether you are brand new to pole, or you are struggling with your inverts, or just would like to move through them more fluently, confidently and with safer, stronger technique.

  We will work on foundational movement skills and explore different options of getting into, and out of, Inverts, Outside leg hooks and Inside leg hooks.

  Quick View
 • Mixklass beg/inter

  Mixklass beg/inter

  8 veckors kurs, mellan vecka 34-41

  60 min lång klass

  En blandad  nivåklass där vi jobbar med olika moment och kombinationer som kan anpassas och utvecklas efter din nivå (passar nivå 1-4 men alla är givetvis välkomna! )

  Perfekta klassen för dig som känner att du är mellan nivåer och vill känna efter! Här jobbar vi med kombinationer och trick som går att utveckla för den som vill ha mer eller bryta ned för den som vill ha mindre, alla jobbar i sin takt efter sin förmåga. Exempelvis : invert till en outside leg hang, här kan vi sedan välja att gå till en enklare jasmine och på så sätt kan vi bygga på kombinationerna.  Instruktören kommer demonstrera momenten och alternativen så får du som elev själv välja vilket som passar dig bäst. Vi kommer att jobba både på statisk och roterande stång (valfritt att köra på roterande stång om man lätt blir yrslig)

  Varje klass börjar med en ordentlig uppvärmning och följt av några strykeövningar för att sedan köra en mix av trick, kombinationer och koreografi.

  Har du ett trick du önskar att bli bättre på? We got you, kom gärna med önskemål på vad du vill jobba med så ser vi till att lägga fokus på det.

   

  På våra fasta kurser erbjuder vi även stundentrabatter (rabattkod: STUNDENT) , delbetalningsmöjligheter och mängdrabatter! Kampanjer och övriga rabatter går ej att kombinera med studentrabatter.

  Glöm inte bort att ange önskat betalsätt i  rutan : Mer information /Anteckningar (valfritt) innan du slutför din bokning. 

  Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

  Quick View
 • Pole Doubles

  900.00 kr

  Pole Doubles

  900.00 kr

  4 veckors kurs, mellan vecka 30-33 2023 

  70 min klass

   

  Matilda och Niil  har kokat ihop en rolig kort kurs för er som vill utforska dubbeltrick på stången. Som vi har väntat på att få svetsa ihop denna efterfrågade klass!

  Perfekt för dig och din pol(e)are att göra tillsammans då det är väldigt roligt och utvecklande, eftersom ni är två på samma stång krävs det samspel, tillit och teknik för att lyckas.

  Vi kommer att erbjuda massa roliga moment för dig och din pole buddie där vi bland annat jobbar med symmetri där båda utför samma trick, handståenden på varandra och andra roliga kombinationer, mer vill vi inte avslöja 😉

  För att anmäla dig till denna kursen så ska du vara på Nivå 3 eller högre, vi anpassar tricken efter deltagarna, det finns enklare och svårare varianter utav moment som vi kan bryta ner eller utveckla.

  Quick View
 • Mixklass beg/inter

  1,500.00 kr

  Mixklass beg/inter

  1,500.00 kr

  8 veckors kurs, mellan vecka 34-41

  60 min lång klass

  En blandad  nivåklass där vi jobbar med olika moment och kombinationer som kan anpassas och utvecklas efter din nivå (passar nivå 1-4 men alla är givetvis välkomna! )

  Perfekta klassen för dig som känner att du är mellan nivåer och vill känna efter! Här jobbar vi med kombinationer och trick som går att utveckla för den som vill ha mer eller bryta ned för den som vill ha mindre, alla jobbar i sin takt efter sin förmåga. Exempelvis : invert till en outside leg hang, här kan vi sedan välja att gå till en enklare jasmine och på så sätt kan vi bygga på kombinationerna.  Instruktören kommer demonstrera momenten och alternativen så får du som elev själv välja vilket som passar dig bäst. Vi kommer att jobba både på statisk och roterande stång (valfritt att köra på roterande stång om man lätt blir yrslig)

  Varje klass börjar med en ordentlig uppvärmning och följt av några strykeövningar för att sedan köra en mix av trick, kombinationer och koreografi.

  Har du ett trick du önskar att bli bättre på? We got you, kom gärna med önskemål på vad du vill jobba med så ser vi till att lägga fokus på det.

   

  På våra fasta kurser erbjuder vi även stundentrabatter (rabattkod: STUNDENT) , delbetalningsmöjligheter och mängdrabatter! Kampanjer och övriga rabatter går ej att kombinera med studentrabatter.

  Glöm inte bort att ange önskat betalsätt i  rutan : Mer information /Anteckningar (valfritt) innan du slutför din bokning. 

  Quick View
 • Spinny flow and shapes

  1,800.00 kr

  Spinny flow and shapes

  1,800.00 kr

  9 veckors kurs, mellan vecka 42-49 2023

  70 min klass

  Är målet att få dina rörelser på spinny att bli sömlösa och mjuka? Då är det här klassen för dig!

  Här går vi igenom snurrar, tricks och floorwork med mycket fokus på detaljer för att skapa fina och enkla  kombinationer med fint flow från början till slut. Vi lär oss ta ut rörelserna på ett mjukt sätt där vi lägger mer fokus på att göra flytande övergångar med vackra linjer snarare än att skynda fram till nästa trick. De trick vi jobbar med är ”Hänga och se snygg ut” -trick som är graciösa och feminina.

   

  För dig:

  -Som vill jobba på ditt flow för att få de där sömlösa övergångarna från ett trick till ett annat

  -Önskar fler vackra trick till arkivet

  – Är nyfiken på hur man rör sig på roterande stång

  – från nivå 3 och uppåt (inga avancerade trick under denna klass)

  –  För att få ut så mycket som möjligt utav kursen bör behärska: klättring, sitta på stången och jasmine/hänga i knärvecket.

  Quick View
 • Strength & conditioning

  1,430.00 kr

  Strength & conditioning

  1,430.00 kr

  8 veckors kurs, mellan vecka 2-9 2024

  Klassen är  60 minuter lång

   

  Två nyckelegenskaper som en poledancer behöver är styrka och flexibilitet. Även om du kommer att jobba med det under uppvärmningen på våra klasser kan denna specifika klass vara bra för att ge dig en skjuts i utvecklingen.

  För att kunna hålla i längden och minska skaderisken är det superviktigt att underhålla de muskler vi jobbar med, och här får du en klass fylld med en massa bra övningar för bli en stark poler (eller för dig som vill köra ett ordentligt fyspass  där vi jobbar med kroppviktsträning) Vi tränar alla dina muskelgrupper och pushar dina gränser, du kommer att se förbättringar i både uthållighet och styrka efter varje pass och definitivt märka skillnad! Att börja din styrketräning tidigt i din poledanceresa kommer att hjälpa dig att utvecklas snabbare och du kommer att vara särskilt glad att du gjorde det när du jobbar med mer avancerade trick.  Öppen nivå där övningarna anpassas efter din förmåga.

   

  Passet inleds med en dynamisk uppvärmning, sedan sätter vi igång med en rad blandade styrkeövningar där vi jobbar både på stång och golv med vår kroppsvikt.

  Och vi jobbar såklart med båda sidor, här kommer ingen undan 😉

  Quick View
 • Aerial hoop – Level 1 and 2

  150.00 kr1,800.00 kr

  Aerial hoop – Level 1 and 2

  150.00 kr1,800.00 kr

  8 veckors kurs, mellan vecka 2-9 2024

  70 min klass

   

  Äntligen kan vi presentera den roliga träningsformen Aerial hoop hos oss! Hoop är utmanande, stärkande och otroligt roligt, så bered dig på att väcka cirkusaktrobaten i dig till liv! En blandning av akrobatik, dans och gymnastik med en stålring till hjälp för att utöva alla coola poser och trick. Nu har du chansen att känna på hur det är att vara en riktig cirkusartist.

   

  Hoop nivå 1 – Här behövs inga förkunskaper alls. Vi går igenom grundläggande teknik för att successivt börja bygga upp trygghet och teknik för att klara av olika kombinationer, tricks och utmaningar i ringen! Styrka och flexibilitet tränas upp under kursen.

  Hoop nivå 2 – Fortsättningskursen för dig som har tidigare erfarenhet utav Hoop och vill ta steget vidare i din utveckling.  Varje lektion innehåller ett antal trick som vi även lägger in i kombinationer och även mer flowiga moment till musik på en högre nivå .Under denna kurs får du ut både styrka, flexibilitet och balansträning på en och samma gång. Kan det bli bättre?

   

  Klädsel: Oömma och bekväma träningskläder med långa ben och ärmar då vi vill undvika friktion mot huden. Inga metaller mot ringarna som: dragkedjor på kläder,  klockor, armband eller ringar.

  Quick View