Dags för fest, kick-off eller kompisgrej?

Oavsett om du ska boka en möhippa, svensexa, kick off för jobbet, födelsedagsfest eller bara en rolig kompisgrej så kommer ni att få göra något riktigt roligt tillsammans under aktiviteten hos oss på STHLMPOLE. Alla våra aktiviteter stärker gemenskapen och lockar till många skratt!

Poledancing event hos STHLMPOLE

Prislista event

  • Standardbokning (1h och 20 min) 1900kr
  • Små grupper max 5 personer (sep-mars) 1500kr
  • Förlängd bokning (1h och 50 min) 2400kr
  • Goodiebag till huvudpersonen med fina kläder (valfri summa min 150kr)

Tidsplanering

Dansen brukar generellt ta 45 min oavsett om ni bokar standard eller förlängd bokning. Övrig tid är tid för ombyte, mingel, dusch, fika mm. Vi har endast en dusch så är ni många som behöver duscha så rekommenderar vi en förlängd bokning.

Alla kan vara med oavsett träningsvana & ålder!

Vårt motto på STHLMPOLE är att ALLA ska ha kul och känna sig bekväma när de kommer till oss oavsett hur man är som person. Vi håller undervisningen på en grundnivå så att alla kan klara av det oavsett träningsvana, ålder, och oavsett av vilken dans ni väljer. Vi anpassar också upplägget efter gruppen som vi har framför oss och det känner vi av på plats när vi ses. Är det ett gäng exhibitionister eller är de flesta blyga och obekväma? Eller har vi ett gäng crossfitmänniskor eller äventyrare på plats? Är det blandade typer i gruppen? Inga problem!

Vi har arrangerat event sedan 2008 så vi vet vad som funkar för just er grupp och ni kan känna er helt trygga med oss. Generellt lägger vi mest fokus på huvudpersonen om ni inte säger något annat, men alla (som vill) får fokus av instruktören. Är någon i gänget ändå osäker på om hen vill vara med? Inga problem. Det är bara att känna efter på plats, och sitta och titta istället om det känns bättre. Den vanligaste kommentaren vi hör när en grupp lämnar oss är: ”Wow, jag trodde inte att det skulle vara så häär roligt!"

Poledancing event hos STHLMPOLE

Boka event poledancing

Poledancing event

Under Poledancingen lär ni er lite basic snurrar och vi sätter ihop det till en rolig dans så att ni får flow på det hela. Man kan ha olika uttryck; sensuellt, sportigt, sexigt, geekigt. Allt funkar hos oss och ju fler personligheter desto mer skratt. Ni får testa att sitta och låsa benen runt stången och vissa tar ut svängarna mer och vill testa lite svårare tricks samt att hänga upp och ner. Vi tar det som det kommer. Ni kan vara upp till 25 personer på ett poledancingpass.
Kom gärna med önskemål på låt/låtar som ni vill köra till, men annars har vi gjort blandade musiklistor från Spotify som vi kör till.

Boka event poledancing

Twerking event

Dags att skaka lite rumpa? Twerkingen är en riktigt rolig aktivitet och kanske inget som man sysslar med dagligdags. Det som är praktiskt är att ni endast behöver era rumpor för att fixa detta och således så kan ni fortsätta att "twerka" lite varstans under dagen när ni lämnat vårt event. Vi lär er några basic tekniker för att få rätt gung på rumpan och sedan sätter vi ihop en liten enkel dans till er. Vi är både stående och nere på golvet så ta med benvärmare eller mjuka knäskydd om ni har.

Ni kan vara upp till 25 personer på ett twerkingpass. Kom gärna med önskemål på låt/låtar som ni vill köra till, men annars har vi gjort blandade musiklistor från Spotify som vi kör till.

Om du är gravid så rekommenderar vi INTE att du deltar i twerkingen då det är väldigt skakigt och slängigt för hela bäckenet.

 

Boka event chairdancing

Chairdancing event

Önskar du att du hade en helt annan typ av relation med din köksstol? Då har du kommit rätt! Vi lär dig att hantera stolen som en mästare på kort tid. Vi plockar fram era mest ”sassy” sidor och bränner av en rutin med er som ni sedan själva kan fortsätta öva på så fort ni kommer i kontakt med en stol igen. Detta är en omåttligt populär aktivitet och faktiskt enklare än de flesta tror.

Chairdancing passar grupper med max 10 personer.

Kom gärna med egna önskemål på musik ni vill köra till, annars har vi blandade musiklistor från Spotify som vi kör till.

 

Dela STHLMPOLE