Dags för en rolig stund med vänner, kollegor eller blivande fru/man? 

Oavsett om du ska boka en möhippa, svensexa, kick off för jobbet, födelsedagsfest eller bara en rolig kompisgrej så kommer ni att få göra något riktigt roligt tillsammans under aktiviteten hos oss. Alla våra aktiviteter stärker gemenskapen och lockar till många skratt Alla kan vara med oavsett träningsvana & ålder!

Vårt motto på STHLMPOLE är att ALLA ska ha kul och känna sig bekväma när de kommer till oss oavsett hur man är som person. Vi håller undervisningen på en grundnivå så att alla kan klara av det oavsett träningsvana och ålder. Vi har arrangerat event sedan 2008 så ni kan känna er helt trygga med oss. Generellt lägger vi mest fokus på huvudpersonen om ni inte säger något annat, men alla (som vill) får fokus av instruktören.

Den vanligaste kommentaren vi hör när en grupp lämnar oss är:

”Wow, jag trodde inte att det skulle vara såhär roligt” 

Vi kommer till er!

Är ni redan på perfekt location eller orkar inte förflytta er? Eller har vi kanske fullbokat just den tid som ni vill komma till oss? Lugnt! Vi kommer till er! Vi kör runt Stockholm med närförorter och besöker er på avtalad tid. Vi erbjuder chair dance, pole dance eller twerk.

Till chair dance tar vi då med oss två stolar : en till instruktören och en till huvudpersonen. Om ni har en större öppen yta till förfogande så kan vi ta med upp till åtta stolar om fler vill deltaga. För pole dance tar vi med oss ett fristående

poledancingpodie som inte kräver något takfäste. OBS, detta kräver minst 3,20 meter i takhöjd. Är det vackert väder så kan vi montera podiet utomhus.

Pris: 3000 kr 45 min

Beställ specialdesignade t-shirts

Slipp besväret med att leta efter den perfekta tishan för din möhippa eller  ditt tema och  låt ta hand om det genom att specialdesigna plagg just för er.  Ta bort en annan uppgift på din to-do-lista och briljera sedan i en unik t-shirt bara för er!

Hur kommer jag igång?

Låt oss bara veta vad du  önskar så hjälper vi dig att designa ett  minnesvärt tryck till dina kläder. Vill du ha t.ex #lisashippa eller Johans svensexa 2022 så löser vi det!

Har du redan en färdig design du önskar går även det bra men då är det viktigt att filen du skickar är i vektoriserat format.

För mer info om detta maila gärna till event@sthlmpole.se

Under Poledancingen lär ni er lite basic snurrar och vi sätter ihop det till en rolig dans så att ni får flow på det hela. Man kan ha olika uttryck; sensuellt, sportigt, roligt. Allt funkar hos oss och ju fler personligheter desto mer skratt. Ni får testa att sitta och låsa benen runt stången och vissa tar ut svängarna mer. Vi tar det som det kommer. Ni kan vara upp till 25 personer på ett poledancingpass.
Vi har peppande spellistor att svänga loss till men var inte blyga med att komma med önskemål! Vi spelar mer än gärna er favoritlåt, allt för att ni ska ha en så bra upplevelse som möjligt!

Önskar du att du hade en helt annan typ av relation med din köksstol? Då har du kommit rätt! Vi lär dig att hantera stolen som en mästare på kort tid. Vi plockar fram era mest ”sassy” sidor och bränner av en rutin med er som ni sedan själva kan fortsätta öva på så fort ni kommer i kontakt med en stol igen. Detta är en omåttligt populär aktivitet och faktiskt enklare än de flesta tror.

Dags att skaka lite rumpa? Twerkingen är en riktigt rolig aktivitet och kanske inget som man sysslar med dagligdags. Det som är praktiskt är att ni endast behöver era rumpor för att fixa detta och således så kan ni fortsätta att ”twerka” lite varstans under dagen när ni lämnat vårt event. Vi lär er några basic tekniker för att få rätt gung på rumpan och sedan sätter vi ihop en liten enkel dans till er. Vi är både stående och nere på golvet så ta med benvärmare eller mjuka knäskydd om ni har.

Ni kan vara upp till 25 personer på ett twerkingpass.

Om du är gravid så rekommenderar vi INTE att du deltar i twerkingen då det är väldigt skakigt och slängigt för hela bäckenet.

Skicka mail till oss