Personalen

Sofia Allard

Sofia Allard

Ägare av STHLMPOLE, Leg Naprapat, Poledancinginstruktör Nivå 1-6

Sofia är Naprapat och grundare och ägare av Fysiokoncept STHLMPOLE AB. Hon leder även fysklasser, funktionella rörelseklasser och koreografi samt twerkklasser. Hon äger och driver naprapatkliniken Fysiokoncept som delar lokal med STHLMPOLE. Sofia har tidigare tränat kampsport.

Ida Ringman

Ida Ringman

Poledancinginstruktör Nivå 1-6

Ida är utbildad av Elena Gibson på Pole Dancing School i London och är därför den första externa instruktör som STHLMPOLE har rekryterat. Ida leder även stretchklasser, koreografiklasser, fysklasser och twerkklasser. På fritiden tränar Ida Crossfit regelbundet.

Sandra Sundqvist

Sandra Sundqvist

Poledancinginstruktör Nivå 1-8

Sandra är gymnast i grunden och leder pass på de mest avancerade nivåerna. Hon leder även handstående och akrobatikpass. Sandra trivs som bäst när hon får vara uppochner.
Sandra vann i kategorin Drama i den prestigefyllda tävlingen PoleTheatre Sweden 2015 och blev även svensk mästare i Iron X i november 2015. Hon höll positionen i 43 sekunder.

Ida Persson

Ida Persson

Leg Naprapat, Poledancinginstruktör Nivå 1-3

Ida är förutom poledeancinginstruktör även Naprapat på STHLMPOLE och Fysiokoncept Odenplan. Hon hjälper eleverna med råd om träning och rehabilitering av eventuella skador som uppkommer under träningen. Hon är i grunden fotbollstjej och simmare och har även tävlingsdansat i Discodans.

Lio Rosbäck

Lio Rosbäck

Poledancinginstruktör Nivå 1-6

Lio är en sann Poledancingentusiast och mycket passionerad instruktör. Hon har en stor kärlek till Contortion Stretching trots att hon i grund och botten är fotbollstjej. Hon studerar för närvarande idrott och hälsa på Bosön Idrottshögskola.

Rebecca Eriksson

Rebecca Eriksson

Poledancinginstruktör Nivå 3-8

Rebecca har tränat Poledancing sedan 2010 och hon har tävlat i SM och internationellt. Hon är mycket engagerad i Poledancingens framtid. Hon är utbildad domare för IPSF och har dömt NM 2015. Hon älskar att dela med sig av sina kunskaper till andra och ser gärna att fler vågar ta steget ut och tävla. I övrigt tycker hon att Yoga är ett utmärkt komplement till Poledancing. Hon leder även akrobatik och handståendepass.

Eveline Lindstedt

Eveline Lindstedt

Poledancinginstruktör Nivå 1-6 och Klädkollektion/tryckansvarig

Eveline är ansvarig för alla tryck och klädkollektioner med vårt egna märke STHLMPOLE. Utan henne skulle vi inte ha alla dessa fantastiska plagg att strutta runt i på och utanför träningen. Hennes två katter älskar att sabotera hennes poledancingfilmer och hoppar gärna upp på henne eller på stolpen när hon tränar hemma. En av hennes filmer gjorde henne till kändis över en natt och gick totalt "viral". För närvarande är den uppe i 6.6 miljoner visningar och 71500 delningar. Bad Kitty i USA har även lagt upp filmen på sin hemsida.

Therese Lindberg

Therese Lindberg

Poledancinginstruktör Nivå 1-6

Therese är ett riktigt stjärnskott och en av våra mest populära instruktörer. Trots att hon är så ung så har hon ett självklart lugn, pondus och en säkerhet som gör att alla elever älskar henne. Hon gillar alla flexytricks väldigt mycket och har alltid någon ny galen kombo eller något omöjligt tricks på g.

Annie Boman

Annie Boman

Poledancinginstruktör Nivå 1-5

Annie är en riktigt vacker poledansare. Hon har otroliga linjer och flexibilitet och ett helt naturligt sätt att ta sig an stången. Hon har utvecklats till en mycket avancerad poledansare på kort tid och blev snabbt rekryterad som instruktör på STHLMPOLE. Hon är en väldigt positiv och varm person och mycket populär instruktör.

Emma Aspenberg

Emma Aspenberg

Poledancinginstruktör Nivå 1-8

Emma är en av våra mest avancerade instruktörer. Hon är helt dedikerad till sporten och tävlar regelbundet både nationellt och internationellt. Hon är en person som tränar nästan hela tiden oavsett tid på dygnet. Hon besitter en enorm styrka och får de svåraste tricks att se superenkla ut.

Fysiokoncept på STHLMPOLE

Sofia och hennes naprapatteam på Fysiokoncept bestående av Ida Persson, Sandra Almgren , Anton Hagberg och Helena Lind kan hjälpa dig med eventuella skador du har innan du börjar, eller om du skulle få problem under träningen.

Framför allt läggs det stort fokus på att förhindra och förebygga skador.

Fysiokoncept Naprapatklinik finns i samma lokal som STHLMPOLE.

Alla som tränar på STHLMPOLE har 50kr rabatt på behandling och betalar endast 530kr för ett besök.

Läs mer om Fysiokoncept på www.fysiokoncept.se

Sofia Allard

Sofia Allard

Leg Naprapat
Ida Persson

Ida Persson

Leg Naprapat
Sandra Almgren (Mammaledig)

Sandra Almgren (Mammaledig)

Leg Naprapat
Anton Hagberg

Anton Hagberg

Naprapat och Ortopedtekniker
Helena Lind

Helena Lind

Massageterapeut och Naprapatstudent