Eveline Lindstedt, instruktör-STHLMPOLE

Eveline Lindstedt

Ägare av STHLMPOLE                               Pole dance instruktör

Hon är en känd poledancingprofil i Sverige. Hennes passion för poledancing är svår att toppa och nedan ser du en video på henne som gjorde henne världskänd över en natt på sociala medier. I februari 2018 var originalvideon uppe i 6.6 miljoner visningar och 71500 delningar. Även Bad Kitty i USA har lagt upp hennes video på sin hemsida. Se videon på vår YouTube kanal!

STHLMPOLE

Therese Lindberg

Poledancinginstruktör

Therese är ett stjärnskott och en av våra mest populära instruktörer. Trots att hon är så ung så har hon ett självklart lugn, pondus och en säkerhet som gör att alla elever älskar henne. Hon gillar alla flexytricks väldigt mycket och har alltid någon ny galen kombo eller något omöjligt tricks på G. I övrigt är Therese en riktig motortjej och älskar att köra MC.

Sofia-allard-STHLMPOLE

Ida Ringman

Poledancinginstruktör, Twerkinginstruktör

Ida är utbildad av Elena Gibson på Pole Dancing School i London och är därför den första externa instruktör som STHLMPOLE har rekryterat. Ida leder även stretchklasser, koreografiklasser, fysklasser och twerkklasser. På fritiden tränar Ida Crossfit regelbundet.

Annie Boman

Poledancinginstruktör, Twerkinginstruktör,                                        Chair dance instruktör

Annie är en av våra mest populära instruktörer. Hon har otroligt fina linjer och flexibilitet och ett helt naturligt sätt att ta sig an stången. Hon har en förmåga att entusiasmera och inspirera sina elever. Hon har tränat Dancehall i hela sitt liv och älskar även Twerking och Chairdancing.

Nikolett Ragalyi

Poledancinginstruktör, Twerkinginstruktör, Dansinstruktör

Niki har över 10 års erfarenhet av dans och danstävlingar med flera mästerskapsvinster i bagaget. Hon är dansinstruktören som lär alla andra dansinstruktörer hur det ska gå till. Hennes favoritdansstilar är Street Dance och Twerk. Hon undervisar även i Samba, Vouging och Waking. Hon älskar extremsporter och kör snowboard under vintertid och skateboard under sommartid.

Lio-Rosback-instruktör-STHLMPOLE

Lio Rosbäck

Poledancinginstruktör

Lio är en sann Poledancingentusiast och mycket passionerad instruktör. Hon har en stor kärlek till Contortion Stretching. Hon studerar för närvarande till idrottskonsulent på Bosön Idrottshögskola. På fritiden spenderar hon gärna tid utomhus och paddlar mycket kajak.

STHLMPOLE

Rebecca Eriksson

Poledancinginstruktör

Rebecca har tränat Poledancing sedan 2010 och hon har tävlat i SM och internationellt. Hon är mycket engagerad i Poledancingens framtid. Hon är utbildad domare för IPSF och har dömt NM 2015. Hon älskar att dela med sig av sina kunskaper till andra och ser gärna att fler vågar ta steget ut och tävla. I övrigt tycker hon attYoga är ett utmärkt komplement till Poledancing. Hon leder även akrobatik och handståendepass.

Julia Mazowska

Poledancinginstruktör

Vårat senaste tillskott till vår fina pole familj
Julia började dansa när hon var 7 år gammal och idag är hon utbildad dansare på högskolenivå från en av Englands populära dansskolor The Northern School of Contemporary dance. Hon har arbetat både som dansare och som danspedagog på heltid på olika skolor i Stockholm, bland annat Danscompagniet, Balettakademien och Calle flygare Teaterskola mm.. Julia kommer att leda klasser i koreografi-poledance.

Sandra Sundqvist

Poledancinginstruktör

Sandra är gymnast i grunden och leder pass på de mest avancerade nivåerna. Hon leder även handstående och akrobatikpass. Sandra trivs som bäst när hon får vara uppochner. Sandra vann i kategorin Drama i den prestigefyllda tävlingen PoleTheatre Sweden 2015 och blev även svensk mästare i Iron X i november 2015. Hon höll positionen i 43 sekunder.

Dela STHLMPOLE