Sofia Allard, owner STHLMPOLE

Sofia Allard

Ägare av STHLMPOLE, Leg Naprapat, Poledancinginstruktör, Cert Mammamagetränare

Sofia är Naprapat och grundare och ägare av Fysiokoncept STHLMPOLE AB. Hon leder även fys-klasser, funktionella rörelseklasser och koreografi samt twerkklasser. Hon äger och driver naprapatkliniken Fysiokoncept som delar lokal med STHLMPOLE. Sofia har tidigare tränat kampsport.

Sofia-allard-STHLMPOLE

Ida Ringman

Poledancinginstruktör

Ida är utbildad av Elena Gibson på Pole Dancing School i London och är därför den första externa instruktör som STHLMPOLE har rekryterat. Ida leder även stretchklasser, koreografiklasser, fysklasser och twerkklasser. På fritiden tränar Ida Crossfit regelbundet.

Sandra Sundqvist

Poledancinginstruktör

Sandra är gymnast i grunden och leder pass på de mest avancerade nivåerna. Hon leder även handstående och akrobatikpass. Sandra trivs som bäst när hon får vara uppochner. Sandra vann i kategorin Drama i den prestigefyllda tävlingen PoleTheatre Sweden 2015 och blev även svensk mästare i Iron X i november 2015. Hon höll positionen i 43 sekunder.

Eveline Lindstedt, instruktör-STHLMPOLE

Eveline Lindstedt

Poledancinginstruktör och Klädkollektion/tryckansvarig

Eveline är ansvarig för alla tryck och klädkollektioner med vårt egna märke STHLMPOLE. Utan henne skulle vi inte ha alla dessa fantastiska plagg att strutta runt i på och utanför träningen. Hennes två katter älskar att sabotera hennes pole dancing filmer då de gärna hoppar upp på henne eller på stolpen när hon tränar. Hennes video blev "viral" och gjorde Eveline och hennes katter till kändisar över en natt! I februari 2018 är originalvideon uppe i 6.6 miljoner visningar och 71500 delningar. Även Bad Kitty i USA har lagt upp hennes video på sin hemsida. Se videon på vår YouTube kanal!

Ida-Persson-instruktör-STHLMPOLE

Ida Persson

Leg Naprapat, Poledancinginstruktör, Cert Mammamagetränare

Ida är förutom poledeancinginstruktör även Naprapat på STHLMPOLE och Fysiokoncept Odenplan. Hon hjälper eleverna med råd om träning och rehabilitering av eventuella skador som uppkommer under träningen. Hon är i grunden fotbollstjej och simmare och har även tävlingsdansat i Discodans.

Lio-Rosback-instruktör-STHLMPOLE

Lio Rosbäck

Poledancinginstruktör

Lio är en sann Poledancingentusiast och mycket passionerad instruktör. Hon har en stor kärlek till Contortion Stretching trots att hon i grund och botten är fotbollstjej. Hon studerar för närvarande idrott och hälsa på Bosön Idrottshögskola.

STHLMPOLE

Rebecca Eriksson

Poledancinginstruktör

Rebecca har tränat Poledancing sedan 2010 och hon har tävlat i SM och internationellt. Hon är mycket engagerad i Poledancingens framtid. Hon är utbildad domare för IPSF och har dömt NM 2015. Hon älskar att dela med sig av sina kunskaper till andra och ser gärna att fler vågar ta steget ut och tävla. I övrigt tycker hon attYoga är ett utmärkt komplement till Poledancing. Hon leder även akrobatik och handståendepass.

STHLMPOLE

Therese Lindberg

Poledancinginstruktör

Therese är ett stjärnskott och en av våra mest populära instruktörer. Trots att hon är så ung så har hon ett självklart lugn, pondus och en säkerhet som gör att alla elever älskar henne. Hon gillar alla flexytricks väldigt mycket och har alltid någon ny galen kombo eller något omöjligt tricks på G. I övrigt är Therese en riktig motortjej och älskar att köra MC.

Annie Boman

Poledancinginstruktör

Annie är en riktigt vacker poledansare. Hon har otroligt fina linjer och flexibilitet och ett helt naturligt sätt att ta sig an stången. Hon har utvecklats till en mycket avancerad poledansare på kort tid och blev snabbt rekryterad som instruktör på STHLMPOLE. Hon är en väldigt positiv och varm person och mycket populär instruktör.

Emma Aspenberg

Poledancinginstruktör

Emma är en av våra mest avancerade instruktörer. Hon är helt dedikerad till sporten och tävlar regelbundet både nationellt och internationellt. Hon är en person som tränar nästan hela tiden oavsett tid på dygnet. Hon besitter en enorm styrka och får de svåraste tricks att se superenkla ut. Hon är mycket intresserad av funktionell träning och ligger i framkant vad gäller tekniker för att utveckla smidighet, styrka och rörlighet. Hon springer också milen under 44 minuter.

Embla Nordgren Yu

Poledancinginstruktör

Embla undervisar klassen Body Positivity Poledancing. Embla älskar all dans och att uttrycka sig genom dans. Hon är skolad i Street, Disco och Showdans och för närvarande dansar hon förutom Pole dancing också Burlesk, Floor work och Heels.

Dela STHLMPOLE