Sofia Allard, owner STHLMPOLE

Sofia Allard

Grundare av STHLMPOLE, Leg Naprapat,

Sofia grundade  STHLMPOLE 2008. December 2018 så säljer hon verksamheten till Eveline Lindstedt och därmed slutar hon också som instruktör på skolan.

Eveline Lindstedt, instruktör-STHLMPOLE

Eveline Lindstedt

Ägare av STHLMPOLE från 17/12 2018

Eveline är är ny ägare av STHLMPOLE från och med 17/12 2018. Hon är en känd poledancingprofil i Sverige. Hennes passion för poledancing är svår att toppa och nedan ser du en video på henne som gjorde henne världskänd över en natt på sociala medier. I februari 2018 var originalvideon uppe i 6.6 miljoner visningar och 71500 delningar. Även Bad Kitty i USA har lagt upp hennes video på sin hemsida. Se videon på vår YouTube kanal!

Sofia-allard-STHLMPOLE

Ida Ringman

Poledancinginstruktör, Twerkinginstruktör

Ida är utbildad av Elena Gibson på Pole Dancing School i London och är därför den första externa instruktör som STHLMPOLE har rekryterat. Ida leder även stretchklasser, koreografiklasser, fysklasser och twerkklasser. På fritiden tränar Ida Crossfit regelbundet.

Annie Boman

Poledancinginstruktör, Twerkinginstruktör

Annie är en av våra mest populära instruktörer. Hon har otroligt fina linjer och flexibilitet och ett helt naturligt sätt att ta sig an stången. Hon har en förmåga att entusiasmera och inspirera sina elever. Hon har tränat Dancehall i hela sitt liv och älskar även Twerking och Chairdancing.

Nikolett Ragalyi

Poledancinginstruktör, Twerkinginstruktör, Dansinstruktör

Niki har över 10 års erfarenhet av dans och danstävlingar med flera mästerskapsvinster i bagaget. Hon är dansinstruktören som lär alla andra dansinstruktörer hur det ska gå till. Hennes favoritdansstilar är Street Dance och Twerk. Hon undervisar även i Samba, Vouging och Waking. Hon älskar extremsporter och kör snowboard under vintertid och skateboard under sommartid.

Lio-Rosback-instruktör-STHLMPOLE

Lio Rosbäck

Poledancinginstruktör

Lio är en sann Poledancingentusiast och mycket passionerad instruktör. Hon har en stor kärlek till Contortion Stretching. Hon studerar för närvarande till idrottskonsulent på Bosön Idrottshögskola. På fritiden spenderar hon gärna tid utomhus och paddlar mycket kajak.

STHLMPOLE

Rebecca Eriksson

Poledancinginstruktör

Rebecca har tränat Poledancing sedan 2010 och hon har tävlat i SM och internationellt. Hon är mycket engagerad i Poledancingens framtid. Hon är utbildad domare för IPSF och har dömt NM 2015. Hon älskar att dela med sig av sina kunskaper till andra och ser gärna att fler vågar ta steget ut och tävla. I övrigt tycker hon attYoga är ett utmärkt komplement till Poledancing. Hon leder även akrobatik och handståendepass.

STHLMPOLE

Therese Lindberg

Poledancinginstruktör

Therese är ett stjärnskott och en av våra mest populära instruktörer. Trots att hon är så ung så har hon ett självklart lugn, pondus och en säkerhet som gör att alla elever älskar henne. Hon gillar alla flexytricks väldigt mycket och har alltid någon ny galen kombo eller något omöjligt tricks på G. I övrigt är Therese en riktig motortjej och älskar att köra MC.

Emma Aspenberg

Poledancinginstruktör

Emma är en av våra mest avancerade instruktörer. Hon är helt dedikerad till sporten och tävlar regelbundet både nationellt och internationellt. Hon är en person som tränar nästan hela tiden oavsett tid på dygnet. Hon besitter en enorm styrka och får de svåraste tricks att se superenkla ut. Hon är mycket intresserad av funktionell träning och ligger i framkant vad gäller tekniker för att utveckla smidighet, styrka och rörlighet. Hon springer också milen under 44 minuter.

Elin Sjöberg

Poledancinginstruktör, Husmus på STHLMPOLE

Elin är utbildad PT och Cheerleader. Hon tycker att Poledancing är otroligt utmanande fysiskt och att träningen dessutom har stärkt hennes självkänsla. Bonus är också att hon ser att hennes kropp har förändrats och blivit ännu starkare, snyggare och smidigare. Elin gillar också burleskdans och på vintertid bor hon på brädan i offpisten. Det är Elin som hjälper till med allt det dagliga stöket på STHLMPOLE så henne kommer du se mycket av om du tränar hos oss.

Embla Nordgren Yu

Poledancinginstruktör

Embla undervisar klassen Body Positivity Poledancing. Embla älskar all dans och att uttrycka sig genom dans. Hon är skolad i Street, Disco och Showdans och för närvarande dansar hon förutom Pole dancing också Burlesk, Floor work och Heels.

Sandra Sundqvist

Poledancinginstruktör

Sandra är gymnast i grunden och leder pass på de mest avancerade nivåerna. Hon leder även handstående och akrobatikpass. Sandra trivs som bäst när hon får vara uppochner. Sandra vann i kategorin Drama i den prestigefyllda tävlingen PoleTheatre Sweden 2015 och blev även svensk mästare i Iron X i november 2015. Hon höll positionen i 43 sekunder.

Dela STHLMPOLE