Svensexa- Poledancing, Twerking eller Chairdancing

Poledancing

Bokar ni poledancing hos STHLMPOLE kan ni vara ca 25 personer som kör samtidigt på våra 10 stänger. På poledancing passet lockar vi fram era sensuella sidor och lär er behärska polen som en mästare på kort tid.

Roligast är om hela gruppen är med och dansar, men ni bestämmer hur ni vill ha det. Vi värmer upp er och lär er dansa ”sensuellt” med glimten i ögat för att ni ska få en riktigt udda och rolig upplevelse och få skratta av er ordentligt. Vi sätter ihop en lätt koreografi under passet som vi sedan dansar som final, så att ni kan filma brudgummen och föreviga det hela. Om tid finns och om ni vill så provar vi sedan lite svårare trix. De flesta killar tycks nära en dröm av att kunna sätta ”the human flag” på en lyktstolpe så vi brukar gå igenom den korrekta tekniken för att kunna lyckas med det.

Vi fokuserar på en rolig upplevelse och inte ett jobbigt eller supersvettigt träningspass. Önskar ni att vi kör på lite tuffare? Säg till när ni bokar!

Under passet ska ni ha på er kalsonger eller shorts, linne eller t-shirt och vara barfota. Har du känslig hud så fungerar det med mjukisbyxor också. För den seriöse så kan vi tipsa om att raka insida lår och ben inför eventuella klättermoment när du behöver extra bra grepp med huden.

Chairdancing

På Chairdancingen lockar vi fram era mest sensuella sidor och det kommer att bli väldigt mycket skratt och flams. Ni kan vara max 14 personer som kör samtidigt. Chairdance gör sig allra bäst med långsamma och sensuella rörelser och är därför lätt för de flesta att lära sig och hänga med på. Allt som behövs för att lyckas är dessutom bara en stol och lite självförtroende. Detta kan också vara roligt att boka om ni exempelvis har tänkt att göra ett spontant litet uppträdande på bröllopet eller om ni bara vill få en bättre relation med er köksstol hemma. Tänk Magic Mike, för er som sett filmen. Ha gärna långbyxor så att ni inte fastnar med huden på stolen.

Twerking

Det har blivit alltmer populärt och trendigt att testa på twerking. Twerking är den ädla konsten att skaka rumpa helt enkelt. Det är en specifik teknik som krävs för att få till detta och sen kan man använda tekniken i alla möjliga olika roliga positioner. Visst kan det vara lite knepigt men efter en stund brukar poletten trilla ner. Vi lär ut twerkingtekniken i olika roliga positioner och väver också in lite koreografi med eller utan stång till undervisningen. Garanterat stämningshöjande. Medtag benvärmare eller mjuka knäskydd för knäna för vissa knästående tekniker. Det går bra att köra i både långbyxor och kalsonger.

HEMBESÖK-VI KOMMER TILL ER!

Är ni redan på perfekt location för svensexan och orkar inte förflytta er? Eller har vi fullbokat just den tid som ni vill komma till oss? Lugnt! Vi kommer till er. Vi kör runt Stockholm med närförorter och besöker er på avtalad tid. Vi kör gärna både inomhus och utomhus beroende av vädret. Vi har med oss musikanläggning och allt materiel.

Välj mellan Poledancing, Twerking eller Chairdancing. Enklast är twerking där vi endast behöver våra rumpor. För poledancing så monterar vi ett fristående podie där en person kan dansa i taget. OBS om det är inomhus krävs minst tre meter i takhöjd för montering av podiet. För chairdancing kan ni vara upp till 10 personer som kör samtidigt.

ÖVRIGT

I vår cafédel får ni gärna ställa upp bubbel/öl eller annat för att skåla. Vi har kaffe, dricka från Nocco och Vitamin Well samt proteinbars och snacks till försäljning. Ni får fotografera fritt som ni vill under hela passet. Meddela oss om ni har någon speciell önskelåt som ni vill finaldansa till. Vi har superfina kalsonger till försäljning från vår egen STHLMPOLE -kollektion med texten STHLMPOLE – Alphamales eller STHLMPOLE- King of Seduction.

Chairdancing

Hembesök/Utkörning

Poledancing

Twerking

PRISLISTA STANDARDBOKNING

Standardbokning är på en timme och 20 min varav ca 45 min är dans. Detta är en rekommenderad och beprövad danstid så att ni inte blir för trötta och tappar fokus utan kan hålla energin uppe hela passet. Resten av tiden (ca 35 min) är till för ombyte före och efter passet och om några enstaka behöver duscha efter passet. Notera att vi endast har EN dusch och det är viktigt att vi håller tiden. Ni betalar på plats med kort eller kontanter eller i förskott med Swish.

Standardbokning: 1900kr

Standardbokning inklusive Goodiebag till gummen: 2300kr

Standardbokning inklusive 25 min massage av gummen direkt efter dansen: 2300kr

Standardbokning inklusive Goodiebag plus 25 min massage av gummen: 2600kr 

För Goodiebagen behöver vi veta gummens klädstorlek (både över och underkropp) samt gärna om det är någon färg som han absolut inte gillar. Innehållet i Goodiebagen varieras beroende av vilken kollektion vi har inne för närvarande. Notera att ni kan välja en Goodiebag för mindre eller mer än våra 400 rekommenderade kronor. Återkom med önskemål på pris på goodiebagen i sådana fall. Massagen utförs av Leg Naprapater eller av massageterapeuter.
För bokning, kontakta Sofia via mail (info@sthlmpole.se ) eller telefon (070-4030043).

PRISLISTA FÖRLÄNGD BOKNING 30 MIN EXTRA

Det går också att boka en förlängd tid på totalt en timme och 50 minuter om ni är många som ska duscha efteråt, då vi endast har en dusch. Danstiden är fortsatt rekommenderat till 45 min för gruppen så att passet endast blir roligt och inte för jobbigt.  Ni betalar på plats med kort eller kontanter eller i förskott med Swish.

Förlängd bokning: 2400kr

Förlängd bokning inklusive Goodiebag till gummen: 2800kr

Förlängd bokning inklusive 25 min massage av gummen direkt efter dansen: 2800kr

Förlängd bokning inklusive Goodiebag plus 25 min massage av gummen: 3100kr 

För Goodiebagen behöver vi veta gummens klädstorlek (både över och underkropp) samt gärna om det är någon färg som han absolut inte gillar. Innehållet i Goodiebagen varieras beroende av vilken kollektion vi har inne för närvarande. Notera att ni kan välja en Goodiebag för mindre eller mer än våra 400 rekommenderade kronor. Återkom med önskemål på pris på goodiebagen i sådana fall. Massagen utförs av Leg Naprapater eller av massageterapeuter.
För bokning, kontakta Sofia via mail (info@sthlmpole.se ) eller telefon (070-4030043).

PRISLISTA UTKÖRNING/HEMBESÖK TILL ER

Chair och Twerk: 2200kr för ca en timme

Poledancing: 2600kr för ca en timme. (Ngt högre pris pga extra tid för montering och leverans av podie)

Betalning sker med kontanter på plats eller Swish. Kontakta oss på info@sthlmpole.se eller på telefon 070-4030043 för tillgänglighet.